AGF strandet i Hamburg - nød-overnatter i Madrid

AGF-spillerne er tvunget til at tage en overnatning i Madrid, efter at de på vej på træningslejr i Sydspanien missede deres fly i Hamburg på grund af strejke

AGF-spillerne har set frem til at skifte den danske vinter ud med La Mangas sol. Det må de nu vente lidt med. (Foto: Casper Dalhoff)
AGF-spillerne har set frem til at skifte den danske vinter ud med La Mangas sol. Det må de nu vente lidt med. (Foto: Casper Dalhoff)

Træner Morten Wieghorst og AGF-spillerne får god mulighed for at dyrke færdighederne i kortspil og 'sten-saks-papir'.

I hvert fald har de uventet fået masser af tid i Hamburg Airport, hvor de siden 13-tiden har været fanget på deres tur til sydspanske La Manga, hvor de skulle på træningslejr.

Daniel A. Pedersen (tv) er opsat på at skulle til AGF øjeblikkeligt, men hans klub har ifølge AGF-direktør Jacob Nielsen ikke været fair i forhandlingerne (Foto: Claus Bonnerup) AGF AGF-boss raser over Silkeborg

Det skal de nok komme, men en strejke blandt sikkerhedspersonalet har i første omgang skåret en dag en den lejr.

I Hamburg måtte hele truppen først igennem et flere timer langt sikkerhedstjek, og derefter så de gaten til deres fly lukke for næserne af dem.

Derfor er de fanget indtil kl. 21, hvor de kan komme med et fly til Madrid, hvor de må overnatte, inden de kan tage videre sydpå med bus.

Her kan de så genoptage syslerne med kortspillet - turen fra Madrid til La Manga tager ca. syv timer!

 

0 kommentarer
Vis kommentarer