AGF uden sejr i otte kampe: Skæbnen er hård ved os

AGF er i pokalfinalen, men har endnu ikke prøvet at vinde i Superliga-foråret

Morten Duncan Rasmussen blev vist ud, fordi han tog bolden med armen. Som det fremgår her var han ikke helt tilfreds med kendelsen. (Foto: Philip Davali)
Morten Duncan Rasmussen blev vist ud, fordi han tog bolden med armen. Som det fremgår her var han ikke helt tilfreds med kendelsen. (Foto: Philip Davali)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Glen Riddersholm fik ikke en sejr i fødselsdagsgave fra spillerne. I ottende forsøg står AGF stadig uden sejr, siden Glen Riddersholm er tiltrådt i jobbet.

Det startede ellers lovende mod Brøndby med et tidligt føringsmål, men korthuset faldt en smule sammen efter udvisningen af Morten Duncan Rasmussen.

- Den anden halvleg, hvor vi spillede 10 mod 11, var den mest modne fra AGF-holdet i min tid som træner.

- Jeg ærgrer mig på drengenes vegne. De havde fortjent at få point, men skæbnen er hård ved os i Superligaen, mener Glen Riddersholm og slår fast:

- Det er jo ikke fordi vi sidder ude på bænken og er rystende bange. Udover et skud på overliggeren fra Pukki, synes jeg ikke Brøndby skaber store chancer. De har mange skud og skæverter, hvor de rammer langt ved siden af.

- Jeg ser med positive øjne på foråret. Jeg er ærgerlig over, vi ikke har vundet. Jeg ser fremskridt og forbedringer. Vi har leveret præstationer til at vinde og har vist vi kan spille lige op med alle hold i tabellen. Jeg er ret fortrøstningfuld i forhold til næste sæson, fastslår AGF-træneren.

Ducan får to kampe
I de kommende to kampe – mod Viborg og FC Midtjylland - skal AGF-træneren finde et alternativ til Morten Duncan Rasmussen.

Han tog bolden med armen på mållinjen og blev smidt ud. En kendelse Duncan ikke var enig i på banen, og selv om han havde set den endnu engang på tv, var han ikke helt overbevist.

- På banen troede jeg det var en ren skulder. Jeg kan godt se den rammer på armen. Men det så skidt ud, fordi jeg strakte armen ud, men det gjorde jeg kun for at få skulderen ned, forklarer Morten Duncan Rasmussen.

15 kommentarer
Vis kommentarer