AGF'er provokerer OB: Kæmpe drama efter slutfløjt!

OB tæt på at blive elimineret fra mesterskabsslutspillet efter forårets fjerde nederlag

Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

ODENSE (Ekstra Bladet): AGF's temperamentsfulde kroat Dino Mikanovic sørgede for kæmpedrama i Odense, da han efter slutfløjtet i OB-AGF fejrede sejren over fynboerne med knyttede næver op mod de passionerede OB-fans bag AGF-målet.

Sejrsjublen var så overdrevet, at det satte blodet i kog bag tribunen, og de frustrerede OB-spillere hastede ned mod AGF'eren for at stoppe den upassende opførsel.

SE TUMULT-EPISODEN EFTER SLUTFLØJT I TV-AFSPILLEREN OVER ARTIKLEN

Det gav en meget grim afslutning på det intense opgør, hvor OB-fans var tæt på at løbe på banen for at vise utilfredsheden med Dino Mikanovics unødvendige sejrsjubel.

I sidste ende faldt, der ro på gemytterne og AGF-spillerne kunne traske ned til sine mange medrejsende fans og fejre sejren i den rigtige lejr.

doc6z761dbxyg716796gi42.jpg 

AGF vandt fredag aften fuldt fortjent 1-0 i OB's egen hule efter en kamp, hvor hjemmeholdet først kom frem til en chance af betydning, da vævre Mathias Greve snoede sig igennem AGF-defensiven med ni minutter igen.

Og den chance var endda ikke en gang seriøst stor, da Greve næsten nåede ned på baglinjen inden han hårdt presset af Aleksandar Jovanovic fik afsluttet.

I overtiden kom OB endnu tættere på i sit desperate pres, da Troels Kløve fik en fri afslutning fra kanten af feltet, men AGF's serbiske VM-keeper blokerede fremragende.

Sejrsmålet scoret af  brandvarme Jens Stage, der ugeneret headede et hjørnespark fra Tobias Sana ind efter bare 11 minutter.

SE MÅLET HER

Nederlaget kan OB tilskrive en meget sløj start på opgøret.

Skader i hobetal havde tvunget OB-træner Kent Nielsen til at tænke meget alternativt. En central midtbane bestående af  Mathias Thrane og Andre Rømer samt 21-årige Jacob Buus, der fik sine første Superliga-minutter på en uvant rolle i venstre forsvarsside.

doc6z76lbi3j0j12ct2mepa.jpg 

Den uvante opstilling udnyttede AGF til at sætte sig tungt på opgøret, og gæsterne burde allerede i løbet af de første 35 minutter have bragt sig komfortabelt foran.

Tidligere Superliga-topscorer Martin Pusic var den største synder, da han i helt fri position ikke fik afsluttet efter en halv time. Få sekunder senere røg et hjørnespark fra Casper Højer Nielsen direkte på overliggeren.

OB kom meget bedre med i opgøret efter pausen, hvor indskiftningen af Mathias Greve var en kæmpebonus.

Og fynboerne kunne have fortjent en udligning mod et nervøst udehold, der dog i sidste ende burde have øget til 2-0, da Mustafa Amini helt uforståeligt skød over mål, da Sten Michael Grytebust var udspillet.

SE DEN VANVITTIGE AFSLUTNING MED CHANCER I BEGGE ENDER HER

Tog fejl: Hævder Neymar tigger om Barcelona-retur

Gigantisk slagsmål: Sisto-agent sagsøgt for millioner

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+