Efter Osamas AGF-raseri: Folk forstår ikke presset

AGFs Osama Akharraz fortryder sit twitter-raseri mod sin klub

Her er Osamas tweet, som sidenhen er blevet slettet (Foto fra twitter)
Her er Osamas tweet, som sidenhen er blevet slettet (Foto fra twitter)

- 'Føler mig overhovedet ik værdsat i AGF jeg har fucking! lige sikret klubben 3 vigtige point. Nu smutter jeg til Kbh og måske bliver jeg der!'

Sådan lød udbruddet fra Osama Akharraz, efter han dagen forinden var blevet matchvinder i AGFs sejr over OB. Det var svært at forstå, hvad der fik den tidligere Brøndby-spiller til at reagere sådan, dagen efter han havde spillet en hovedrolle i klubbens succes-kamp.

Nu åbner Osama Akharraz overfor DR Sporten mere op for, hvad det var, der fik ham til at reagere, som han gjorde, på twitter.

Læs mere:

Se også: Mystik om AGF-spiller efter kryptisk besked

- Dagen efter kampen holder vi et lille møde, hvor vi taler om de ting, der gik godt og de ting, der ikke gik så godt. Hver spiller bliver gennemgået. Hvad han har gjort godt eller ikke så godt. Og lige præcis der, hvor snakken faldt på mig, følte jeg ikke, at der kom de ord ud af Peter, som jeg havde brug for at få at vide, siger Osama Akharraz til DR, der indrømmer, at den manglede anerkendelse gjorde ham frustreret.

AGF-kanten fortryder sit udbrud, men mener, at folk har svært ved at sætte sig ind i, det pres fodboldspillere lever under.

- Der er ikke mange, der forstår, hvor hårdt et job fodbold er. Folk siger; 'Ah, I træner to gange om dagen og tjener masser af penge' og alt det der. Det er rigtigt nok, men der er også så meget pres på én. Især i en klub som AGF. Det har folk svært ved at sætte sig ind i, lyder det fra Akharraz.

Se også: AGF-træner: Kys til Osama

AGFs chef Peter Sørensen sagde efterfølgende med et grin, at han fremover vil kysse Osama, så han ikke er i tvivl om, hvad Sørensen tænker om hans præstation.

1 af 2 (Foto: Liv Høybye/Polfoto)
2 af 2 Her er Osamas tweet, som sidenhen er blevet slettet (Foto fra twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere