AGF-træner: Kys til Osama

Peter Sørensen lægger ikke op til, at AGF-spillerenss Twitter-udfald får konsekvenser

Osama Akharraz var dybt frustreret, da han lancerede sit udfald på Twitter i går. Hans træner vil ikke straffe ham for det. (Foto: Claus Bonnerup)
Osama Akharraz var dybt frustreret, da han lancerede sit udfald på Twitter i går. Hans træner vil ikke straffe ham for det. (Foto: Claus Bonnerup)

Osama Akharraz skal ikke frygte repressalier fra AGF-træner Peter Sørensen, når han i morgen stiller til træning på Fredensvang for første gang siden sit Twitter-udfald.

AGF-træneren mener godt nok, at: 'Det Twitter-pjat burde lukkes ned,' men han har ingen bebrejdelser at rette mod den spiller, som i går ikke følte sig værdsat i AGF ifølge det Twitter-udfald, han kom med.

- Jeg tror faktisk på, at Osama godt kan have ret i, at der var tale om et øjebliks frustration.

Læs mere:

Se også: AGF-stjerne: Derfor gik jeg amok på Twitter

- Det kan måske være svært at forstå for andre, at der er en følelse af manglende anerkendelse, når en spiller i den grad er blevet helt og behørigt hyldet for sit flotte sejrsmål mod OB.

- Men jeg tager det til efterretning og forsøger så frem over at blive bedre til at vise Osama anerkendelse, siger Peter Sørensen til Ekstra Bladet.

Langhåret evaluering
Osama Akharraz har efterfølgende givet udtryk for, at han blev frustreret over Peter Sørensens manglende ros.

Læs:

Se også: Osama Akharraz: Jeg tager en tudekiks

- Det kan godt være, at jeg var lidt for langhåret i min evaluering af kampen. Jeg talte mere på det generelle plan, frem for at gå ned i den enkelte spillers præstation.

- Det har så udløst et momentant udfald fra Osamas side, og der hører det sig så til, at når det sker, så får man det lagt ud til offentligt skue. Og skulle man fortryde, så er det lidt svært at fjerne igen, siger Peter Sørensen.

- Jeg vurderer, at der her er tale om en ung mand, der reagerer på sine følelser og lever impulsivt, siger han og fortsætter:

- Osama er en fantastisk person og en god fodboldspiller. Jeg har stor kærlighed til ham, og jeg tror meget på ham, siger AGF-træneren.

Læs også:

Se også: Mystik om AGF-spiller efter kryptisk besked

- Hvis det ikke var nok med omfavnelsen, da han scorede sidst, så må jeg jo kysse ham næste gang, ler han.

- Det vigtigste for mig er, at han gør sit job ordentligt. At han så til tider dummer sig er til at leve med. Så må jeg tage de 75 opkald med, det medfører. Den kolorit Osama bringer med sig, holder jeg meget af, fastslår Peter Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere