Osama Akharraz: Jeg tager en tudekiks

Den offensive AGF-profil lægger sig verbalt fladt ned og erkender sin dumhed på Twitter - og slutter med et glimt i øjet

(Polfoto)
(Polfoto)

AGF's offensive midtbanespiller Osama Akharraz fik brugt det sociale netværk Twitter lige offensivt nok, da han tidligere i dag via et tweet gik i flæsket på sin træner Peter Sørensen.

- 'Føler mig overhovedet ik værdsat i AGF jeg har fucking! lige sikret klubben 3 vigtige point. Nu smutter jeg til Kbh og måske bliver jeg der!'

Angrebet kom lige så uventet som en snestorm i marts, for i går blev Osama Akharraz matchvinder mod OB, og han jublede over scoringen sammen med træner Peter Sørensen.

Læs også:

Se også: Mystik om AGF-spiller efter kryptisk besked

Ingen vidste om nogen havde tvunget sig adgang til Osamas profil på Twitter, eller om fodboldspilleren selv havde skrevet det som en joke. Det kom frem senere i dag, at Akharraz selv havde skrevet beskeden, men den blev hurtigt slettet og nu har AGF-profilen undskyldt gennem klubben.

Det har dog ikke været helt nok for Osama Akharraz, der igen tog Twitter til hjælp for at udtrykke sig - denne gang dog i en noget mere udglattende tone. Du kan læse hans undskyldning herunder.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere