AGF-stjerne: Derfor gik jeg amok på Twitter

Mangel på anerkendelse lå bag AGF’s profil vredes Twitter besked

Osama Akharraz fortryder nu sit bitre tweet tidligere på dagen (Foto: Ernst van Norde)
Osama Akharraz fortryder nu sit bitre tweet tidligere på dagen (Foto: Ernst van Norde)

Så er mysteriet løst. Det var et øjebliks vrede og frustration, der gjorde, at AGF-profilen Osama Akharraz tidligere på dagen fyrede følgende bredside af på Twitter, efter at han mindre end et døgn tidligere var blevet matchvinder for AGF mod OB:

'Føler mig overhovedet ik værdsat i AGF jeg har fucking! lige sikret klubben 3 vigtige point. Nu smutter jeg til Kbh og måske blir jeg der!'

Læs også:

Se også: Holdkammerat om twitter-raseri: God joke, Osama

Til AGF.dk lyder det nu:

- Det er vigtigt for mig at få at vide, når jeg gør det godt. Jeg har haft det lidt svært rent fodboldmæssigt i en periode, men i går synes jeg, at jeg spillede en god kamp, og jeg føler måske ikke helt, at jeg har fået den anerkendelse og feedback, jeg har brug for. Det var skrevet i et øjebliks frustration, og her bagefter fortryder jeg, at jeg trak det så skarpt op. Men der var altså tale om nogle frustrationer, jeg skulle ud med. Det har jeg fået nu, og nu gælder det om at kigge fremad, siger 22-årige Osama Akharraz.

Tidligere på dagen udtalte AGF-sportsdirektør:

- Jeg ved ikke, hvad der er op og ned i den sag. Det må jeg forsøge at finde ud. Foreløbig er jeg ikke bekendt med, at der skulle have været en episode til træning, siger AGF's sportsdirektør Brian Steen Nielsen.

Fordi han ikke aner, hvad den kryptiske opdatering skyldes, vil han heller ikke konkludere hverken det ene eller det andet. Kun sige, at 'det gælder om at tænke sig om, inden man går ud og skriver den slags ting.'

Det har indtil videre ikke været muligt at træffe AGF-træner Peter Sørensen.

Humøret fejlede ellers ikke noget, da dansk-marokanske Osama Akharraz fejrede søndagens scoring ved at hoppe op i favnen på træner Peter Sørensen.

Osama Akharraz kom til AGF fra Brøndby sidste vinter på en tre-årig kontrakt.

Det er ikke første gang, at Osama Akharraz har udtrykt sig kontroversielt på Twitter. Sidste år var der heller ingen diplomatiske toner, da han efter en kamp skrev, at dommer Michael Tykgaard ikke havde nosser til at dømme ordentligt.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere