AGF: En nordmand smutter, en anden bliver

Angriberen Morten Moldskred er ikke med i forårsplanerne for AGF, mens Atle Roar Håland bliver kontraktperioden ud

Moldskred har været et flop (Foto: Ernst van Norde)
Moldskred har været et flop (Foto: Ernst van Norde)

Hverken Morten Moldskred eller Atle Roar Håland har været i nærheden af fast spilletid for AGF i denne sæson og begge nordmænd har et stykket tid været sat i forbindelse med et skifte tilbage til hjemlandet.

Begge spillere har kontraktudløb til sommer, men det ender formentlig kun med, det bliver angriberen Morten Moldskred, som forlader AGF i nærmeste fremtid.

- Vi regner stadig med at finde en løsning omkring Moren Moldskred. Det er noget af det, vi arbejder på i øjeblikket, siger sportschef i AGF, Brian Steen Nielsen, til tipsbladet.dk.

Se mere:

Se også: Nu igen: AGF-forbandelsen rammer ny angriber

Morten Moldskred har i vinterpausen været tilbage hos sin tidligere klub Tromsø for at holde formen ved lige, men om det bliver her, at fremtiden ligger, er endnu ikke afklaret.

Forsvarsspilleren Atle Roar Håland har ligeledes været bragt i spil til et skifte tilbage til Norge, hvor hans tidligere klub IK Start har fået buddet om at hente veteranen, der fylder 36 til sommer.

- Jeg har haft talt med IK Start, men det lader ikke til, at de vil hente Atle Roar Håland hjem, så som det ligger lige nu, bliver han her hos os, siger Brian Steen Nielsen.

AGF har indtil videre hverken taget afsked med spillere eller hentet nye i det stadig åbne transfervindue. Kommer det til salg til norske klubber, haster det dog heller ikke så meget, da det norske transfervindue først smækker i 31. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer