Osama smidt ud af AGF's træning

Nye disciplinærproblemer med 22-årig AGF-fløj

Osama Akharraz var svær at gøre tilfreds under torsdagens træning i AGF. Til sidst måtte han træne for sig selv. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Osama Akharraz var svær at gøre tilfreds under torsdagens træning i AGF. Til sidst måtte han træne for sig selv. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

Osama Akharraz måtte torsdag forlade AGF-træningen før tid, da han åbenbart ikke opførte sig helt efter træner Peter Sørensens foreskrifter. Det skriver Jyllands-Posten.

Den 22-årige fløjspiller brokkede sig ifølge avisen adskillige gange, og til sidst fik AGF-træneren nok og bortviste Akharraz fra resten af træningspasset, hvorefter han måtte løbetræne under den fysiske træner Lars Rasmussens opsyn.

Da Akharraz trods henstillinger om at sætte tempoet op ikke adlød, endte det med, at den tidligere Brøndby-spiller ifølge avisen sagde 'Fuck dig' til den fysiske træner.

- Hvis han ikke kan indordne sig som alle andre, så må han træne på en alternativ måde, og nu må vi tage en samtale med ham efter træningen, sagde Peter Sørensen til JP efter træningen.

Akharraz ankom fra Brøndby i januar 2012, men allerede i april var den gal med attituden, da Akharraz på Twitter brokkede sig over både dommeren og AGF's spillestil efter et nederlag til SønderjyskE. Der var også problemer med at møde til tiden, hvilket til sidst fik Peter Sørensen til at smide den unge fløj ud af truppen.

Siden har spillet været mere i fokus end opførslen, da Akharraz i efteråret leverede flere fine præstationer med mål og oplæg for AGF.

Se også: AGF-profil på Twitter: Dommere har ingen nosser

0 kommentarer
Vis kommentarer