Upopulær i AGF: Larsen har fans på nakken

Søren Larsen bliver buhet og piftet af på hjemmebanen i Aarhus

Larsen ikke et hit hos fansene (Foto: Jens Dresling/Polfoto)
Larsen ikke et hit hos fansene (Foto: Jens Dresling/Polfoto)

Søren Larsen har indtil videre ikke været en succes i AGF, hvor den lange angriber aldrig har formået at spille sig til en fast plads i angrebet, siden ankomsten i sommeren 2011.

13 mål i 43 kampe - 0 mål i denne sæson - lyder den knapt så imponerende AGF-statistik for den 31-årige angriber. Med til historien hører dog, at Larsen har haft problemer med skader.

Men den høje angriber har heller ikke imponeret tilskuerne. I de seneste to kampe er angriberen blevet piftet og buhet fra banen ved sin udskiftning, skriver JP Aarhus. Det er da også noget, som holdkammeraterne har lagt mærke til og ikke forstår:

Se mere:

Se også: AGF-træner er træt af brændte chancer

- Det hører ingen steder hjemme. Folk må godt være utilfredse, men der er ingen grund til at pifte ad enkelte spillere. Så går man over stregen, siger AGF-målmand Steffen Rasmussen til JP Aarhus.

- Det er kritisabelt, at Søren Larsen har kortere snor end os andre, for det skal ikke gå ud over ham, at holdet gør det dårligt. Der er ingen som Søren, der har passet sine ting. Han har været dybt professionel og virkelig ydet et stort stykke arbejde for at komme i en god forfatning, og det er lykkedes. Så er den behandling, han får, under lavmålet. Og når den slags sker, så synes jeg, at det er fint, at vi påpeger, at vi ikke er helt tilfredse med det, lyder det fra anføreren.

Både træner Peter Sørensen og Martin Jørgensen tror dog på, at den tidligere landsholdsangriber godt kan klare kritikken uden at lade sig gå på.

Se mere:

Se også: Brøndby-træner: Larsen og Skoubo er lotto-kuponer

Den tidligere Brøndby-træner Henrik Jensen kaldte Larsen for en lotto-kupon ved sin ankomst til AGF. Endnu mangler han at give fuld gevinst på kuponen.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Tipsbladet
Asensio blev sen redningsmand for Real Madrid
Avis: Chelsea risikerer transferforbud efter 25 ulovlige handler
De Gea vil ikke tale om kontraktforlængelse
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen