AGF'ere tilfredse med at komme på tavlen

Efter tre nederlag i træk i Superligaen hæftede AGF-lejren sig hovedsageligt ved igen at få point

Point igen til AGF (Foto: Claus Bonnerup)
Point igen til AGF (Foto: Claus Bonnerup)

Midtbanemotor Kasper Povlsen var manden, der fik afsluttet adskillige ugers pointmæssig tørke for AGF, da han med otte minutter tilbage af hjemmekampen mod FC Midtjylland fik udlignet til 1-1 med et fladt skud en meter inde i feltet.

- Jeg havde egentlig trukket højrebenet op, men heldigvis fik jeg ombestemt mig lige i sidste øjeblik og fik den ind med venstre. Det var et vigtigt mål, for vi kom på tavlen, og det betyder, at vi er med igen, siger Kasper Povlsen.

Se også:

Se også: Vidundermål ikke nok for FC Midtjylland

FC Midtjylland havde et overtag af både spil og chancer, og på den baggrund var en af AGF's bedste, Osama Akharraz, godt tilfreds med resultatet, men på ingen måde med spillet.

- Jeg er meget tilfreds med resultatet, for FCM havde trods alt mange flere chancer end os. Vi smed alt for mange bolde væk.

- Måske mangler vi noget selvtillid i øjeblikket. Vi er i en bølgedal, som vi må se at komme ud af, siger Osama Akharraz.

Se også:

Se også: FCM-træner rystet over bortvisning

Umiddelbart er der da også stor niveauforskel på AGF-holdet i de seneste uger, og det AGF-hold, som hentede sejr på sejr i september og oktober.

AGF-træner Peter Sørensen var delvist enig, men han havde også en forklaring.

- For det første har vi i to af de tre nederlag i de seneste uger mødt hold, som er bedre end os, og som må forventes at ende over os.

- For det andet hører det med i en dækkende analyse, at vi mangler et halvt hold i forhold til dem, der spillede, da vi var inde i den rigtig stærke periode, siger Peter Sørensen.

En af de nøglespillere, der sad ude mandag aften, var en af AGF's store profiler i efteråret i form af Casper Sloth. Til spørgsmålet, om han er med i næste mandags udekamp i Aalborg, svarede Casper Sloth, 'måske'.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen