AGF i transferkrig med mestrene og Brøndby

Norsk forsvarer er havnet i en kamp mellem tre danske klubber

Hedenstad i aktion for Stabæk mod FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Hedenstad i aktion for Stabæk mod FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Læg godt mærke til navnet Vegar Eggen Hedenstad. Den 21-årige nordmand ligner efterhånden sommerens varmeste transfernavn i Superligaen.

Nu kaster AGF sig ind i kampen omkring den lovende højre-forsvarer, der imponerer for Stabæk, selv om klubben lige nu ligger håbløst sidst i Tippeligaen.

Sportschef Brian Steen Nielsen bekræfter over for ekstrabladet.dk, at han har Hedenstad kraftigt inde på radaren som spilleren, der skal løse klubbens problemer i højre forsvarsside.

- Vi er ikke alene om at kunne se Hedenstads potentiale. Mange klubber ud over os viser interesse, og blandt dem er der åbenlyst klubber, som sportsligt kan tilbyde lidt mere end os, siger Brian Steen Nielsen.

Læs også:

Se også: Norsk angriber sikrede AGF-sejr

Bemærkningen har klar adresse til FC Nordsjælland, der allerede i vinter forsøgte at lokke Hedenstad væk fra Stabæk, men uden held. Også Brøndby viser interesse for den Espen Ruud-agtige back, der senere i dag kan komme på måltavlen for tredje kamp i træk, når Stabæk gæster Brann.

- Umiddelbart er der noget økonomi omkring Hedenstad, som nok ligger en anelse uden for vores formåen, som det ser ud lige nu, vurderer Brian Steen Nielsen.

Se mere:

Se også: Ups: FCN-indkøb offentliggjort før tid af kæreste

Han ønsker ikke at kommentere forlydender fra Norge, som prissætter Hedenstad til 500.000 euro - altså knapt fire mio kr. En markant sum for en spiller, der har kontraktudløb til nytår. Og derfor er han faktisk fri til at indgå aftale til anden side allerede i morgen, når kalenderbladet vender til juli.

Ud over interessen fra Superligaen, så tiltrækker Hedenstad sig angiveligt også opmærksomhed fra både Tyskland og Holland, men hans agent, Tore Pedersen, har tidligere slået fast, at Superligaen er spændende for Vegar Eggen Hedenstad.

AGF tester i øjeblikket en anden højreforsvarer, svenske Mattias Concha, der gjorde et fint indtryk, da holdet i går slog VB Kolding 2-1.

Se brandvarme Hedenstad score direkte på frispark fra 35 meter

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen