Træthed kostede AGF'erne point mod FCN

Træthed og en stærk modstander kostede AGF muligheden for point i lørdagens superligakamp på Farum Park.

Tre mål var ikke nok til point i Farum. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Tre mål var ikke nok til point i Farum. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Trods føringer på både 2-0 og 3-2 måtte AGF gå tomhændede fra banen i lørdagens superligakamp mod FC Nordsjælland.

Hjemmeholdet vandt 5-3, og det var blandt andet et udslag af træthed hos aarhusianerne.

Hjalte Bo Nørregaard og Peter Graulund, der begge for nylig er vendt tilbage efter skader, havde ikke formen til 90 minutter, og desuden måtte backen Adam Eckersley lade sig udskifte fem minutter efter pausen.

- I anden halvleg var det tungt for os. Vi blev tvunget til et par udskiftninger, og der var et par andre, som gerne ville have fået en tidligere fyraften, men som var tvunget til at fortsætte, siger AGF-træner Peter Sørensen.

Som så mange andre modstandertrænere igennem sæsonen hæftede Peter Sørensen sig dog også ved FC Nordsjællands indsats. Det var hjemmeholdets spillere, der kørte AGF trætte, mener AGF-chefen.

Se også: TV: FCN vandt forrykt målshow Se også: TV: FCN vandt forrykt målshow

- Det er ikke udslag af, at vi ikke er i form, men af at FC Nordsjælland er så fantastisk dygtige. I dag spiller de fabelagtigt godt, og det måtte vi bøje os for.

- I det lange løb havde vi ikke kræfter nok til at modstå et meget velspillende FC Nordsjælland-hold, siger Peter Sørensen.

AGF er med i kapløbet om den femteplads, der efter giver adgang til kvalifikationen i Europa League, men nederlaget giver ikke bange anelser frem mod de resterende fem runder.

- Jeg tror ikke, der er nogen herhjemme, der er i stand til at spille sådan mod os eller mod nogen andre. Jeg tror godt, vi kan isolere det til i dag.

- Jeg siger ikke, vi vinder resten af kampene, men vi kommer ikke til at møde sådan en modstander igen, siger Peter Sørensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere