Århus Elites økonomi er fortsat i ubalance

Kvartalsregnskabet hos selskabet bag AGF, Århus Elite, afslører, at selskabet holder forventningerne

Selvom omsætning og indtjening er lidt under forventet for tredje kvartal i Århus Elite - selskabet bag AGF og NRGi Park & Arena - holdes der fast i forventningerne om et underskud på 13-17 millioner for regnskabsåret 2011-12.

- Jeg glæder mig over, at vi lever op til vores sportslige og økonomiske forventninger. Det er naturligvis utilfredsstillende, at vores økonomi endnu ikke er i balance, siger administrerende direktør, Jan Christensen, i en fondsbørsmeddelelse.

Faldet i omsætning i tredje kvartal, der løber fra 1. januar til 31. marts, skyldes lavere omsætning i NRGi Park & Arena end ventet.

Af selskabets seneste halvårsrapport, der kom i februar, kan aflæses, at sportslig succes og oprykning til Superligaen har betydet en positiv udvikling.

Århus Elite kunne i den rapport fremvise et underskud på 7,7 millioner i perioden 1. juli til 31. december 2011. Til sammenligning var underskuddet i samme periode året før på 17,4 millioner.

På den positive side tæller, at AGF har sikret ekstra indtjening, efter klubben er kommet med i den bedste danske fodboldrække.

På den negative side tæller, at indtægterne fra NRGi Park & Arena er lavere end forventet. Selskabet begrunder det med, at "markedet for arrangementer er vanskeligt og udfordrende".

Koncernens omsætning er steget fra 32,7 millioner til 45,7 millioner som følge af "indtæger fra tv, entre, bodsalg, merchandise og sponsorer."

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere