AGF-keeper: OB's spøgelsesmål umulig at se

Steffen Rasmussen så ikke, at OBs afslutning var inde over stregen

(Arkivfoto: Ernst van Norde)
(Arkivfoto: Ernst van Norde)

De fynske frustrationer fik frit løb, efter OB blev snydt for Christian Sørensens 2-2 udligning mod AGF.

Men selv om der i AGF-lejren var forståelse for OB-vreden, så følte aftenens sejrherrer ikke, at situationen var så entydig, at dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen skulle udpeges til den store skurk.

- Jeg kan simpelthen ikke se noget i den situation. Og der står jo 20 mand lige omkring målstregen, så det gør det svært at afgøre sådan noget på et splitsekund, mente AGF-anfører Steffen Rasmussen.

Læs mere:

Se også: TV: Her bliver OB snydt for udligningen

- Jeg får ikke set noget i den situation. Jeg får en albue eller noget i den stil i hovedet og ligger ned. Men folk siger jo nu, at tv-billederne viser, at bolden var inde. Men det går så hurtigt, at det er svært for dommeren, mente eks-OB'eren Atle Roar Håland, der dog ikke var bleg for at støtte indførelsen af mållinje-teknologi.

- Måske var det en god idé for os lige i den situation, at det ikke er indført. Men generelt set synes jeg, at det er en god ide, sagde Håland.

Se også:

Se også: OB snydt for point i nyt nederlag

- Jeg er helt åben for teknologi på mållinjen, hvis vi har garanti for, at den er hundrede procent sikker, sagde Steffen Rasmussen, der kunne genkende de følelser, som OB-spillerne måtte stå tilbage med efter et forsømt forår, der atter udløste et nederlag.

- Når man står i den situation, så gør det altså ondt, når man ikke får de kendelser med sig. Det er rigtig tungt, mente Steffen Rasmussen.

Se også: Rasende OB-chef: Det er jo sindssygt

Til gengæld var der i AGF-lejren stor glæde over, at formfremgangen over de seneste par runder omsider førte til sejr.

- Jeg synes, at vi i dag beviser, at formkurven er stigende. Vi viser det til tider i dag, men overordnet set bliver den her kamp jo også tættere, end den burde have været. Havde Kure ikke begået det straffespark lidt uheldigt lige før pausen, så var det ikke blevet så tæt, mente Atle Roar Håland.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere