Tidligere OB'er: De er et såret dyr

Atle Roar Håland forudser en svær kamp for AGF i Odense i aften

Atle Roar i aktion i sin gamle trøje (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Atle Roar i aktion i sin gamle trøje (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Det er forårets to dårligst præsterende mandskaber, der mødes i aften på TRE-FOR Park, når OB, der blot har hentet to point i forårssæsonen, tager imod AGF, der har hentet syv point på nuværende tidspunkt.

Mens AGF dog er i sikker afstand til bundregionen, har fynboerne blot fem point ned til nedrykningspladserne, og har desperat brug for en sejr ovenpå deres forfærdelige forår.

Se også:

Se også: AGF-profil frygtes færdig for foråret

Den tidligere OB-forsvarer norske Atle Roar Håland står i aften overfor sine tidligere holdkammerater, og han forudser en speciel kamp, hvor OBs reaktion kan gå begge veje. Fordi de har så hårdt burg for point.

- OB har det rigtig svært i øjeblikket. Det kan både være en fordel for os, men det kan også være det modsatte. Man ved ikke helt, hvordan det bliver, når man har med et såret dyr at gøre, og hvordan de arbejder med hele situationen.

Læs også:

Se også: Kriseramte OB må undvære profil

- Det kan være, at det fører til en øget aggressivitet inde på banen, og at de, så at sige, smider alt, de har i hænderne, men det kan jo også være, at den dårlige stime sidder så dybt i holdet, at det giver en passivitet og nervøsitet, der gør, at de får svært ved at præstere. Det kan gå begge veje, siger Håland til Stiften.dk.

De to hold spiller kl. 19 på TRE-FOR Park i aften, husk du kan følge kampen live i tekst med ekstrabladet.dk.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere