AGF: Kan ikke blive værre med Osama

Det kan kun gå fremad: Osama Akharraz får nu lov at træne med Superliga-truppen igen

Det er nu eller aldrig for Osama (Foto: Richard Skovby/Polfoto)
Det er nu eller aldrig for Osama (Foto: Richard Skovby/Polfoto)

AGFs unge kantspiller Osama Akharraz er kommet i vælten, efter han har haft problemer med at falde til i klubben og ikke overholdt klubbens værdier. Siden påske har han ikke fået lov til at træne med AGFs trup, før et møde mellem AGF-træner Peter Sørensen og Akharraz selv.

Se også: AGF-profil smidt ud af truppen

Det møde blev afholdt i dag, og med til mødet var også sportschef Brian Steen Nielsen, der forventer, at Osama Akharraz nu har lært sin lektie.

- Med den snak vi har haft i dag, går jeg stærkt ud fra, at Osama Akharraz har forstået alvoren omkring situationen, og hvad det vil sige at leve op til de værdier og forventninger, som vi har til spillere i AGF. For det kan ikke blive værre, end det har været, så derfor skal han have forstået det, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

- Han er kommet for sent til træning flere gange, men det er bare er en af flere ting, der har været i vejen. Han har nogle ting at slås med, som er personlige, men jeg er også sikker på, at han nu er klar til at forbedre sig markant. Vi har talt ud, og Osama Akharraz træner nu sammen med resten af holdet.

Se også: AGF-profil skal stå skoleret AGF-profil skal stå skoleret

Brian Steen fastslår samtidig, at klubben også har et ansvar for, at nye spillere falder godt til rette, men mener bestemt, at klubben har gjort, hvad den kunne.

Beslutningen, om at tage Akharraz til nåde betyder, at kantspilleren kan komme i aktion mod AaB d. 16. april.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere