AGF-profil skal stå skoleret

Osama Akharraz indkaldt til krisemøde med AGF's træner Peter Sørensen

Osama Akharraz skal skrue op for arbejdsindsatsen i Aarhus. (Foto: Richard Skovby)
Osama Akharraz skal skrue op for arbejdsindsatsen i Aarhus. (Foto: Richard Skovby)

Osama Akharraz kan stå for en hurtigere exit fra AGF end nogen havde forestillet sig.

Den 21-årige offensivspiller er vraget til dagens kamp mod FC København, og i morgen er han indkaldt til rabaldermøde hos cheftræner Peter Sørensen.

Læs:

Se også: AGF-profil på Twitter: Dommere har ingen nosser

– Osama slipper for at skulle lægge sit fokus på at præstere i kamp. Så får han tid til at tænke sig rigtig godt om, og så snakker vi sammen tirsdag om, hvad der skal ske fremefter, siger Peter Sørensen til Ekstra Bladet.

AGF-træneren vil ikke gå i detaljer om, hvad nytilgangen har gjort forkert. Men det er i samtalens løb meget klart, at Osama Akharraz hverken i fritiden –  eller på træningsbanen har formået at leve op til de krav, som Peter Sørensen stiller til sine spillere.

– Når en vandhane står og drypper, så er det jo heller ikke til at sige, hvilken dråbe det er, der får bægeret til at flyde over. Der er bare for mange forhold, der har været uhensigtsmæssige. Osama har vist alt for ringe engagement, fastslår Peter Sørensen.

Gik på Twitter
For en uge siden var U21-landsholdsaspiranten for første gang blevet tildelt en plads i AGF’s startopstilling i hjemmekampen mod SønderjyskE. I en gennemgående skidt AGF-præstation var Osama Akharraz blandt De Hvides absolut ringeste. Han blev flået ud, før der var spillet en time –  og Ekstra Bladet gav ham bundkarakteren 1.

Læs:

Se også: Tøfting: Pindsvine-bold i AGF

I forbindelse med SønderjyskE-kampen var Osama Akharraz ude med kritik på Twitter af både dommerstanden i ’kartoffel-ligaen’ samt en kras kommentar omkring AGF’s ’norske’ spillestil. Men fravalget mod FCK har intet med de små pip at gøre.

– Twitter-episoden har vi håndteret og skal ikke ses i sammenhæng med det her, fastslår AGF-træneren.

Uforberedt
Osama Akharraz var udtaget til kampen mod Silkeborg skærtorsdag dog uden at komme i aktion. Og nu er Osama Akharraz altså skubbet helt ud i mørket.

– Osama skal nok lige vænne sig til, hvordan det er at bo uden for København. Og så har der altså været en længere periode, hvor han har været for uengageret i træningen og ikke mødt forberedt op, forklarer Peter Sørensen.

Læs:

Se også: Forsvarsændringer gjorde ondt på AGF

– Jeg tror på at opsætte rammer for spillere, men samtidig skal der også være rummelighed. Når rammerne konstant bliver brudt, så skal det også have konsekvenser, fastslår Peter Sørensen.

Husk, at du kan følge AGF-FCK og mandagens øvrige superliga-kampe live på ekstrabladet.dk...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere