FCK langt fra CL-klasse mod AGF

Det blev aldrig et brag på NRGI Park

Ingen mål i Aarhus (Foto: Claus Bonnerup)
Ingen mål i Aarhus (Foto: Claus Bonnerup)

Endnu en gang kan man konkludere, at FC København er piv-ufarlige, når Dame N'Doye ikke er på banen for de danske mestre.

I dag var det Morten Nordstrand og Cesar Santin, der havde fået chancen fra start i fraværet af den karantæneramte senegaleser, men ingen af de to små angribere brillerede foran mål, og derfor fandt FC København ikke vej til AGFs netmasker i dag.

AGF var mindst lige så ufarlige foran mål. Selv ikke en indskiftning af altid aggressive Peter Graulund kunne gøre en forskel hos oprykkerne fra Aarhus, der hjemme på NRGI Park måtte se en chancefattig kamp ende uden scoringer 0-0.

Det er svært at se, hvordan FC København efter sommerpausen skal kunne repræsentere Danmark i Europas fornemste turnering. Holdet er alt for afhængige af Dame N'Doyes mål oppe foran.

Oviedo forsøgte
Kampens 90 minutter blev en meget taktisk affære, hvor hverken hjemmeholdet AGF eller gæsterne fra FC København for alvor slap tøjlerne, og gav los fremad banen.

Bedst var FCK før pausen, og især venstreback Bryan Oviedo bidrog fremefter med sine raids på venstrekanten, og fik slået flere fine indlæg, som Steffen Rasmussen gang på gang forhindrede ved gode indgreb.

AGFs angrebsduo Søren Larsen og Casper Sloth var usynlige oppe i front, og aarhusianerne fik kun noteret en enkelt afslutning indenfor målrammen i dag. Så Johan Wiland var ikke ligefrem på overarbejde i dag.

Anden halveg blev ikke meget anderledes. Efter en lille opblomstring i første kvarter af anden halvleg, forblev festfyrværkeriet pakket af vejen, og erstattet af kontrol i det defensive.

Bolaños på overligger
Christian Bolaños blomstrede dog en smule op efter pausen, og han blev noteret for kampens største tilbud, da hans drøn med venstreskøjten blev afværget af Steffen Rasmussen, der med det yderste af neglene fik hånd på afslutningen, og lige akkurat reddede bolden op på overliggeren. Steffen Rasmussen var i øvrigt en stærk mand for AGF'erne i dag.

Meget symptomatisk for kampen lød kampens største brøl, da AGFs egen superhelt Peter Graulund gjorde sin entre på banen.

Den aggressive angrebsveteran kunne dog ikke følge op på de to sidste kampe med mål, og heller ikke han kunne gøre en forskel på måltavlen i dag.

Holdene delte i porten via 0-0. Et resultat som begge mandskaber kan være tilfreds med. Indstillingen på de to hold var i hvert fald til stede, ligesom arbejdsvilligheden også var pakket frem. Men målnæsen, den skal vist pudses en gang før næste Superliga-runde.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere