AGF-profil på Twitter: Dommere har ingen nosser

Osama Akharraz er tilsyneladende ikke tilfreds med dommer Michael Tykgaard efter nederlaget til SønderjyskE

Osama Akharraz var ikke det bedste humør mandag aften. (Foto: Richard Skovby)
Osama Akharraz var ikke det bedste humør mandag aften. (Foto: Richard Skovby)

Det er aldrig sjovt at tabe.

Og det er slet ikke sjovt at tabe 1-3 i egen hule til SønderjyskE.

AGF AGF-træner sur over uforskammet kritik

Så der er ikke noget at sige til, at AGF'eren Osama Akharraz var en anelse skuffet, da han mandag aften åbnede sin Twitterkonto efter nederlaget på NRGi Park i Aarhus.

- Virkelig dårlig kamp i dag! Vi spiller norsk fodbold med masser af fejl. som slet ikk passer mig, står der på profilen, der bærer Akharraz' navn.

Peter Sørensen - ikke glad. (Arkivfoto: Claus Bonnerup) AGF AGF-træner dumper 10 af 11 spillere

Men offensivspilleren stopper ikke der.

Han er tilsyneladende meget lidt imponeret af kampens dommer, Michael Tykgaard, der stangede fire gule kort ud undervejs. Blandt andre til Akharraz.

SønderjyskE-spillerne fejrer Tommy Bechmann, der blev dobbelt målscorer, mens Martin Jørgensen, Osama Akharraz og Anders Kure græmmer sig. (Foto: Daviud Bering) AGF AGF splittet ad - trods mål af Graulund

- Og dommerne i kartoffelligaen er bare for dårlige.. de har ingen nosser!, fastslår AGF-spilleren, som heller ikke ligefrem jubler over at skulle i aktion en mandag aften.

- Og seriøst, stop nu de mandagskampe! Vi en liga der består af 12 hold. mandag er ugens mest nederen dag! Jeg får stress!, skriver Osama Akharraz, der efter sin fine start i Aarhus ellers har en del at glæde sig over.

Tidligere er spillere blevet straffet for at kritisere dommere i tv-interview umiddelbart efter kampe.

Men selvom om DBU's Etiske Udvalg nu vil kigge på Akharraz' skriverier, så tvivler Peter Ebbesen, der er leder af DBU Turnering på, at der kommer en sag ud af det.

Steffen Rasmussen burde have set det røde kort mod SønderjyskE. (Foto: Claus Bonnerup) AGF TV: AGF-keeper laver en 'Veselovsky'

- Her i afdelingen støvsuger vi ikke Twitter og diverse reality shows for udtalelser. Vi agerer efter det, der bliver indberettet efter kampene fra dommere og kampens parter. Men det er ikke det samme som at sige, at vi ikke vil kigge på det, siger han til ekstrabladet.dk.

ekstrabladet.dk følger sagen...

0 kommentarer
Vis kommentarer