AGF-træner sur over uforskammet kritik

AGF's træner Peter Sørensen mener, at kritikken mod hans hold spil er upassende og uforskammet

I mandagens hjemmekamp mod Sønderjyske sad AGF på spillet, men formåede ikke at skabe chancer og tabte 1-3. I sidste mandags kamp overlod AGF spillet til FC Midtjylland og vandt 2-0.

Men på spørgsmålet om, hvorvidt AGF er bedre uden end med bold, gav Peter Sørensen efter nederlaget til Sønderjyske en længere svada.

- Jeg ved ikke helt, hvad man mener med det. Der er en eller anden tendens til at mene, at der er en eller anden måde, der er bedre at spille på, end en anden. Og det synes jeg faktisk er en lille smule uforskammet.

- Jeg synes, vi har skabt en hel del kampe på udebane også. Vi vandt for eksempel 2-0 på udebane mod FC Midtjylland, siger Peter Sørensen.

Efter sejren mod FC Midtjylland blev AGF kritiseret for at spille meget defensivt, og det forstår Peter Sørensen ikke.

- I sidste uge gik vi til Midtjylland og vandt overbevisende og dominerede kampen uden bolden - mod et hold og mod en klub, som vel har et dobbelt så stort budget som vores.

- Og det (kritikken), synes jeg, er en undervurdering og en negligering, som er upassende - fra store dele af omverdenens side, siger Peter Sørensen.

- Vi syntes selv, at det var meget godt gået. De fleste andre mente, at vi bare var bedst til at slå kontraer og så videre, siger Peter Sørensen.

Ifølge træneren kan et fodboldhold spille nøjagtig, som det har lyst til, og han synes, at hans mandskab generelt har fået flere point end forventet og vundet kampe over mandskaber, som burde have været bedre end AGF.

- Det er fakta. Jeg synes, vi har været gode til at spille godt både med og uden bolden. I dag var vi ikke gode til nogen af delene, siger Peter Sørensen.

Næste kamp for AGF er ude mod Silkeborg på torsdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer