AGF splittet ad - trods mål af Graulund

Peer Graulund var tilbage med mål, men AGF faldt alligevel dybt i hjemmekampen mod SønderjyskE

SønderjyskE-spillerne fejrer Tommy Bechmann, der blev dobbelt målscorer, mens Martin Jørgensen, Osama Akharraz og Anders Kure græmmer sig. (Foto: Daviud Bering)
SønderjyskE-spillerne fejrer Tommy Bechmann, der blev dobbelt målscorer, mens Martin Jørgensen, Osama Akharraz og Anders Kure græmmer sig. (Foto: Daviud Bering)

AARHUS (ekstrabladet.dk):Tommy Bechmann trådte sine fodboldmæssige barne- og første seniorstøvler i Aarhus. Men det var dog ikke AGF, derimod Aarhus Fremad, at han brugte som sidste springbræt til en karriere, der efter ophold i Esbjerg, Bochum og Freiburg i sommer sendte ham til SønderjyskE.

I aftes var han så 'hjemme' i Aarhus for en kort bemærkning – og det var på et besøg med manér.

Den 30-årige bomber var nemlig med sine to scoringer i 1. halvleg hovedmanden, da de sønderjyske gæster knuste de århusianske favoritter med en helt fortjent 3-1-sejr.

Bechmann, der gennem en stor del af karrieren har døjet med skader, var kun noteret for et enkelt mål, inden opgøret på Nrgi Arena. Men i dyst mod et rystende svagt århusiansk midterforsvar, hvor Martin Jørgensen havde fået plads i stedet for Atle Roar Håland, boltrede han sig som ål i mudder.

Jørgensen i den position var absolut ingen succes. Derfor blev træner Peter Sørensen tvunget til at omrokere fra 2. halvlegs start.

Graulund tilbage med mål
Artur Sorin røg ud. Håland, der egentlig skulle skånes på grund af lyskeproblemer, kom ind på sin vante plads og Martin Jørgensen røg op på midtbanen, mens Kasper Povlsen blev højre back.

Det hele var så skidt, at publikum allerede midt i 1. halvleg taktfast havde krævet tilbagevendte Peter Graulund på banen.

Man forstod frustrationen.

Se også:

Peter Sørensen - ikke glad. (Arkivfoto: Claus Bonnerup) AGF AGF-træner dumper 10 af 11 spillere

Fejl på fejl i opspillet var dagsordenen – skuffende og ideforladt i et opgør, som endda indeholdt stor dommertække, da Steffen Rasmussen stoppede et kontraløb ved at bruge armen til at stoppe bolden udenfor feltet og meget held da Bjørn Paulsen kanonerede bolden på undersiden af overliggeren.

Graulund kom til stor jubel 24 minutter før tid. Han fik også scoret, men først efter Kenneth Fabricius havde øget til 3-0, og det var for sent til at vende bøtten..

Derfor måtte århusianerne sande at de kom længere væk fra drømmen om bronze – mens overleverne fra SønderjyskE fortjent fik skabt yderligere afstand til nedrykningsstregen.

Se også:

Peter Graulund lynede mod SønderjyskE - det var bare ikke nok. (Foto: Daviud Bering) AGF Ærgerlig Graulund: Jeg spiller for at vinde

0 kommentarer
Vis kommentarer