AGF-træner dumper 10 af 11 spillere

Kun én af spillerne i startopstillingen kunne være sin indsats bekendt, mente Peter Sørensen

Peter Sørensen - ikke glad. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Peter Sørensen - ikke glad. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

Ifølge træner Peter Sørensen fejlede taktikken ikke noget mandag mod Sønderjyske, da AGF tabte 1-3 og kom ned på jorden igen. Det gjorde til gengæld startopstillingen.

- Det var forkert, at 10 ud af 11 spillere startede inde i dag, siger Peter Sørensen med henvisning til midterforsvareren Anders Kure, der i trænerens øjne var eneste mand, der leverede varen .

Træneren var skuffet over sine spilleres indsats efter en kamp, som Sønderjyske greb nogenlunde an, som AGF selv gjorde, da holdet i sidste runde vandt på god organisering ude mod FC Midtjylland.

Se også:

SønderjyskE-spillerne fejrer Tommy Bechmann, der blev dobbelt målscorer, mens Martin Jørgensen, Osama Akharraz og Anders Kure græmmer sig. (Foto: Daviud Bering) AGF AGF splittet ad - trods mål af Graulund

- Når man ikke er god nok med bolden til at udfordre Sønderjyske, så må man være tålmodige og vinde nærkampene, inden man kan vinde kampen i sin helhed.

- Det kunne vi ikke, og det fik vi så krydret med to større fejl, som gav dem to mål, siger Peter Sørensen.

AGF begyndte kampen med Martin Jørgensen i midterforsvaret, fordi han er god med bolden, og fordi Atle Roar Håland har nået en alder, hvor det ikke er let at spille så mange kampe, som AGF skal i påsken.

Se også:

AGF AGF-træner sur over uforskammet kritik

Martin Jørgensen så dog lidt mager ud flere gange mod de store sønderjyder - blandt andet ved det første mål, som var en høj bold hen over hovedet på ham og Anders Kure.

- Det viste sig ikke at være godt. Og det var ikke, fordi Martin spillede stopper, men fordi der var 10 spillere, som var langt under niveau. Og det er til gengæld også mit ansvar, for det er mig, der har sat holdet sammen i sin helhed, siger Peter Sørensen.

Se også:

Peter Graulund lynede mod SønderjyskE - det var bare ikke nok. (Foto: Daviud Bering) AGF Ærgerlig Graulund: Jeg spiller for at vinde

0 kommentarer
Vis kommentarer