Graulund kan få comeback i aften

AGF-yndlingen er med Superligatruppen til aftenens kamp Sønderjyske

Mon ikke hele Aarhus går amok, hvis Graulund komme på banen i aften? (Foto: Anita Graversen/Polfoto)
Mon ikke hele Aarhus går amok, hvis Graulund komme på banen i aften? (Foto: Anita Graversen/Polfoto)

Alt så sort ud for AGFs veteran-angriber Peter Graulund, da han for fem måneder siden ødelagde akillessenen i pokalkampen mod Vejle Boldklub Kolding.

Det lignede en lang og karrieretruende pause for den ivrige AGF'er, og der blev snakket om en pause på helt op til ni måneder.

Der hænger et stort spørgsmålstegn over, om AGF igen kommer til at se Peter Graulund juble over en scoring. (Foto: Ernst van Norde) AGF Graulund opereres - ude i ni måneder

Men ganske overraskende skulle der ikke gå mere end fem måneder, inden Graulund var på banen igen, da han i sidste uge spillede med i reserveholdskampen mod Silkeborg.

Efter kampen var det også en fortrøstningsfuld Graulund, der meldte sig klar til mere

- Jeg mærkede overhovedet ikke noget til skaden. Hverken ømhed eller noget. Nu må vi se, hvordan kroppen reagerer i morgen. Jeg er ikke nervøs for akillessenen, men man har før set, at der kan opstå følgeskader. Men lige nu føler jeg mig klar, sagde han i tirsdag til ekstrabladet.dk.

Peter Graulund har knoklet i træningslokalet, og nu melder han sig klar til superliga-comeback. (Foto: Anita Graversen) AGF Graulund vil spille på mandag

Han følte sig klar til kampen i dag, meddelte han.

- Hvis Peter Sørensen skal bruge nogle mål mod SønderjyskE, så håber jeg da at komme i betragtning.

Peter Graulund er snart spilleklar igen. (Foto: Ernst van Norde) AGF AGF-træner: Graulund er snart kampklar

Og det har AGFs cheftræner altså vurderet, at han kunne. I hvert fald er Peter Graulund med i den trup, som i aften møder Sønderjyske hjemme på NRGi Park.

Graulund starter på bænken, men et comeback er bestemt ikke udelukket allerede i dag, hvis AGF får brug for mål og aggressivitet til slut i kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer