Kasseret i Brøndby - bomber for AGF

Osama Akharraz scorede to gange i aarhusiansk 3-0-sejr over ukrainsk mandskab

Osama Akharraz scorede to gange for AGF i dagens træningskamp. (>Arkivfoto: Anita Graversen)
Osama Akharraz scorede to gange for AGF i dagens træningskamp. (>Arkivfoto: Anita Graversen)

Osama Akharraz synes i færd med at spille sig tæt på startopstillingen i AGF.

Offensivspilleren, som de ikke kunne bruge i Brøndby, var på pletten med to scoringer for 'De Hvide' i dagens træningskamp mod ukrainske Illichyvets - en kamp som AGF vandt 3-0.

Læs også:

Brøndby-talent: Vil vædde på, jeg ikke skal til AGF

Osama Akharraz var for første gang i opstarten blevet tildelt en startplads, og den 20-årige tekniker takkede for tilliden.

Først var Osama Akharraz en vigtig brik i opspillet til 1-0 træfferen, da hans aflevering ramte Casper Sloth, der fandt målscorer David Skhirtladze med en aflevering over sit eget hoved.

Læs også:

Osama tabte væddemål: Skifter til AGF

Siden trådte Osama Akharraz helt frem i rampelyset med kampens to sidste scoringer i anden halvleg. Begge mål i øvrigt iscenesat af en anden af AGF's unge nye vintertilgange, den indskiftede nigerianer Edafe Egbedi.

Aarhusianernes modstander tabte mod afslutningen af kampen modet og forfaldt til meget brutalt spil, hvilket medførte, at AGF-træner Peter Sørensen i slutfasen var tæt på at trække sit hold fra kampen for at mindske risikoen for skader. Casper Sloth fik ifølge AGF's hjemmeside en skade i kampens slutfase - alvoren er ikke klarlagt på nuværende tidspunkt.