Nu igen: AGF-forbandelsen rammer ny angriber

Morten Moldskred har problemer med skader

Smilene var store, da Moldskred skiftede til AGF. Nu hænger mundvigene en smule mere ned (Foto: AGF)
Smilene var store, da Moldskred skiftede til AGF. Nu hænger mundvigene en smule mere ned (Foto: AGF)

Det er efterhånden en dårlig joke fra smilets by i Aarhus, at klubbens nyindkøb bliver ramt af en skade, kort efter deres ankomst til AGF.

Spillere som Benny Feilhaber, Hjalte Nørregaard, Nando Rafael, Dan Thomassen og Mark Howard startede alle deres tid i AGF med længerevarende skader..

Se også: Stor testsejr til AGF i Moldskred-debut

AGF har nærmest 'tradition' for uheldige oplevelser med deres nye spillere, og nu er deres norske ny-indkøb Morten Moldskred også blevet ramt af 'AGF-forbandelsen.'

- Ja, jeg havde jo godt hørt, at man som ny spiller i AGF altid starter med at blive skadet. Men at sige, at det ligefrem var planen, det... Det er dybt frustrerende, siger Morten Moldskred til Århus Stiftstidende.

- Jeg er lige kommet til klubben, og så sker det her. Man er jo ivrig efter at vise sig frem, gøre et godt indtryk, vise, at klubben har gjort rigtigt i at tro på én. I stedet går man rundt og føler sig lidt ubrugelig. Det er hårdt, lyder det fra Moldskred.

Se også: Ny AGF-spiller med træthedsbrud

Den 31-årige angriber er udset til at afløse Peter Graulund i Superligaens forårssæson, og selvom angriberen nu er skadet, og ikke kan være med i klubbens to testkampe på træingslejren i Tyrkiet, så tror han stadig på, at han er klar til Superligastart.

AGF indleder deres forår med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland d. 3. marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer