OB og AGF trætte af mandagskampe

Tilskuerne i OB og AGF har fået nok af mandagskampe i Superligaen, og nu vil de to klubber tage problematikken op i Divisionsforeningen

OB og AGF har spilelt cirka halvdelene af deres Superligakampe i denne sæson om mandagen, og det er klubberne blevet trætte af. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen/Polfoto)
OB og AGF har spilelt cirka halvdelene af deres Superligakampe i denne sæson om mandagen, og det er klubberne blevet trætte af. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen/Polfoto)

Fans fra AGF og OB har de seneste tre uger protesteret over mandagskampene i Superligaen.

Det har de gjort ved at forholde sig tavst under de første 15 minutter af kampene, og ifølge B.T. vil direktørerne i AGF og OB snarest tage problemet omkring de omstridte mandagskampe op i Divisionsforeningen.

- Det er et emne, som bør tages op og bearbejdes i Divisionsforeningen og hos TV-stationerne, siger OB-direktør Kim Brink til avisen.

Ærgerligt for fansene
I sæsonens foreløbig 14 spillerunder har OB deltaget i seks mandagskampe. I Århus har tilskuerne syv gange været til mandagsbold.

- Rent kommercielt kan vi ikke se en forskel på, om vi spiller mandag eller lørdag, men jeg synes, det er ærgerligt, at fansene ikke kan lide, at vi spiller mandag aften. Fortsætter det, så kan det sagtens være, at vi må tage en drøftelse i Divisionsforeningen, siger AGF-direktør Jan Christensen.

Direktør i Divisionsforeningen Claus Thomsen ønsker ikke at tage stilling til problematikken, før klubberne i Superligaen har drøftet den internt.

Thomsen konstaterer dog, at mandagskampene ligger over gennemsnittet, hvad angår antallet af fremmødte tilskuere samt seertal.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere