AGF forlænger med fransk forsvarer

Arthur Sorin bliver i Aarhus til 2015

Arthur Sorin har fredag forlænget den kontrakt med AGF, der stod til at udløbe til sommer.

Den franske forsvarer har sat sin underskrift på en aftale, der gælder frem til 2015.

- Jeg er virkelig glad. Min familie og jeg har det rigtig godt i Århus, så det er dejligt, at det nu ligger fast, at vi kan blive her. Samtidig går det godt på banen i øjeblikket – både for holdet og for mig selv. Jeg synes, vi har haft en rigtig god efterårssæson, og jeg har en tro på, at det kan blive endnu bedre, siger Sorin, der ikke har forhandlet med andre, selv om det deen sidste måned har været muligt.

Se også:

Se også: Stor testsejr til AGF i Moldskred-debut

- Det har slet ikke været aktuelt at tale med andre klubber. Jeg har kun fokuseret på at forlænge med AGF, siger Sorin i en pressemeddelelse.

Den 26-årige franskmand, der blev hentet som højre back i Kalmar i 2009 og endte i AGF's centerforsvar, har været fast mand i det sidste par sæsoner.

- Arthur har udvist en fantastisk stabilitet og ro i sit spil under Peter Sørensen. Han er en fleksibel spiller, der gør det godt både inde i midterforsvaret og som højre back. Han er blevet bedre og bedre, og han er en vigtig faktor på holdet, og derfor har han jo også spillet så godt som alle kampe i efteråret, siger sportschef Brian Steen Nielsen.

Se også:

Se også: AGF henter islænding

0 kommentarer
Vis kommentarer