Målscorer jagter startplads

Kenneth Fabricius føler sig på toppen efter en svær start på sæsonen i SønderjyskE

Kenneth Fabricius scorede 1-1-målet dybt inde i overtiden, og skaffede et point til SønderJyskE. (Foto: Ole Lind/Polfoto)
Kenneth Fabricius scorede 1-1-målet dybt inde i overtiden, og skaffede et point til SønderJyskE. (Foto: Ole Lind/Polfoto)

En skade i sæsonens allerførste kamp mod FCK betød, at Kenneth Fabricius fik en skæv start på sæsonen.

Men i den sidste måneds tid har han igen følt sig helt på toppen - og han håber, at den gyldne pointgivende scoring mod AGF udløser en plads i startopstillingen næste gang.

TV: SønderjyskE snød AGF til sidst.

- Jeg føler mig klar til det - og det har jeg rent faktisk gjort den sidste måned. Men det er jo ikke mig, der bestemmer. Så jeg kan kun håbe på, at træneren også snart finder mig god nok, sagde han, der lurede den ellers velspillende Steffen Rasmussen i AGF-målet med et fladt venstrebensskud.

Bare om at få skudt
- Jeg vidste, at han ville komme hurtigt ud af sit mål, så det handlede bare om at få skudt, da afleveringen faldt, sagde han.

Læs også: Berg kunne ikke glæde sig over hæder.

- Selvfølgelig gør det ondt at sidde ude, når man gerne vil spille, men jeg vil under alle omstændigheder arbejde tålmodigt videre, sagde han, der er blevet presset ud på bænken om tilbagevendte Tommy Bechmann.