Annonce:
Annonce:

AGF: Vil forlænge med Graulund

Peter Graulund tilbydes en ny kontrakt i AGF, selv om han er langtidsskadet: - Det skylder vi Peter Graulund, siger AGF’s sportsdirektør

Peter Graulund som AGF's fans elsker at se ham. (Foto: Ernst van Norde)
Peter Graulund som AGF's fans elsker at se ham. (Foto: Ernst van Norde)
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

Karrieren blev sprængt i ruiner for Peter Graulund, da han for seks dage siden rev sin akillessene over i pokalkampen mod Vejle.

Men det, der lignede et stensikkert karrierestop, ligner nu i stedet en ærefuld afslutning, der er Peter Graulunds karriere i AGF værdig.

Læs også:

Karrierestop truer Graulund

Annonce:

For AGF er allerede nu parat til at love Peter Graulund en forlængelse af den aftale, der ellers stod til udløb efter forårssæsonen.

– Med tanke på, at Peter Graulund personificerer vilje, passion og engagement, værdier, som står helt centralt i vores klre at love, at vi er parat til at forlænge Peters aftale, hvis han kan komme tilbage efter skaden, siger sportschef Brian Steen Nielsen til Ekstra Bladet.

Masser af tid
– Når vi kommer derhen, at Peter har udsigt til at spille igen, så forventer jeg også, at han bliver tilbudt en kontrakt, siger han og tilføjer:

– Det er også vigtigt, for at der ikke skal være noget stress på med henblik på at blive klar. Der er syv måneder til sæsonen er slut. Derfor er det vigtigt at sende det signal til Peter, at han skal tage den tid, det nu tager.

– Vi ved, hvad Peter Graulund står for. Han behøver ikke at presse sig selv for at vise, at han kan nå at blive klar før sommerpausen, hvis han skal have en ny kontrakt, fastslår Brian Steen Nielsen.

– Peter Graulund har selv sagt, at han ikke har scoret sit sidste mål for AGF. Det er fantastisk, at høre sådan noget fra ham, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at sikre, at det bliver tilfældet, siger Brian Steen Nielsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: