Dommer tager AGF-sejrsmål på sin kappe

Dommer Anders Poulsen så ikke Peter Graulund bruge hånden. Men han tager gerne fejlen på sin kappe

Dommer Anders Poulsen kom i en uheldig hovedrolle i kampen mellem AGF og FC Nordsjælland, da han lod Peter Graulund tage bolden med hånden og score kampens enlige mål.

Men det var bestemt ikke meningen, understreger Anders Poulsen.

- Jeg kom i en skrå vinkel ud på ydersiden af ham, så jeg kunne ikke se, om det var en forsætlig hændelse. Så derfor fik han lov at køre videre, siger Anders Poulsen.

Og uden at kunne se noget, kan en dommer heller ikke dømme noget.

- Der er ikke noget at gøre. Vi skal kunne se den, for at vi kan dømme noget, siger Anders Poulsen.

Efter kampen havde Anders Poulsen ikke set hændelsen på tv, og derfor kunne han ikke sige, om han havde taget fejl.

- Det eneste, vi har hørt, er, at der er fundet nogen billeder, hvor man kan se, at den ramte ham på hånden. Ikke mere end det. Så det er svært at sige meget mere til, siger Anders Poulsen.

FC Nordsjællands anfører Nicolai Stokholm var sur og frustreret over dommerens indsats, og det kunne Anders Poulsen til dels godt forstå.

- Jeg tror meget af det kommer fra den situation (målet, red.). Det er klart, at hvis vi tog fejl, så kan jeg til dels forstå deres frustrationer. Og hvis det er på grund af det, så tager vi det på vores kappe, siger Anders Poulsen.

Dommerstaben fik besøg af både Nicolai Stokholm og træner Kasper Hjulmand i omklædningsrummet efter kampen, og trods frustrationerne er det helt okay.

- Det er fint nok. Så længe det sker på den måde, så har jeg ingen problemer med det, siger Anders Poulsen.