Efter mål-show: Var i det røde felt

Søren Larsen sendte fire mål i kassen i gårsdagens pokalkamp mod Blokhus, men var undervejs presset konditionelt

Fire mål og dagens helt (Arkivfoto: Polfoto/Anita Graversen)
Fire mål og dagens helt (Arkivfoto: Polfoto/Anita Graversen)

Søren Larsen fik i går sin første optræden fra start i AGF-trøjen, og hvilken start det blev. Fire af AGFs fem mål var signeret den høje angriber i 5-2-sejren over Blokhus fra 1. division.

Den lange angriber havde med sine mange scoringer afgjort kampen, men alligevel var han presset undervejs.

- Jeg var i perioder for længe oppe i det røde felt. Det lyder måske mærkeligt, men i sådan en kamp ligger man som angriber og presser meget. Vi erobrer mange bolde hurtigt, og så er angriberne med det samme i spil igen.

- Rent konditionelt kan det være sværere end i en ”almindelig” kamp. Vi stresser dem, og vi har bolden rigtig meget. Hele tiden er Peter Graulund og jeg i bevægelse. Jeg er for meget oppe i det røde felt, men i dag tager jeg da et skridt eller to i den rigtige retning, sagde Larsen efter kampen

Se også: Larsen mål-amok: 4 mål i AGF-sejr

Trods fire mål og succes på banen vil Søren Larsen endnu ikke kalde sig stamspiller for de hvide.

- Jeg er ydmyg over for den opgave, der venter mig. Jeg har ikke spillet i lang tid, og kroppen og hovedet skal lige med. Men jeg tager skridt i den rigtige retning, og sidste uge var nok den bedste træningsuge, jeg har haft.

- Men jeg føler, at jeg kan lægge meget mere til. Der er mere at hente. Nu scorer jeg fire mål i dag (i går, red.), og jeg havde nok ikke scoret flere, hvis jeg var i topform, så det er selvfølgelig bare herligt, at jeg får vist træneren, at han kan regne med mig, siger Larsen til klubbens hjemmeside.