Norsk forsvarsspiller på plads i AGF

Atle Roar Håland er ny mand i AGF's midterforsvar

Atle Roar forlader OB til fordel for AGF (Foto: Lars Poulsen)
Atle Roar forlader OB til fordel for AGF (Foto: Lars Poulsen)

Som ventet skifter Atle Roar Håland OB's sølvvindere ud med AGF's oprykkere.

Det bekræfter begge superligaklubber fredag formiddag.

Håland forlader dermed Fyn, hvor han har spillet i tre år til fordel for Aarhus, der er ved at sætte et slagkraftigt mandskab sammen, som skal kunne begå sig i landets bedste række.

Læs også: OB sender Håland til AGF

Og ikke overraskende glæder den norske forsvarsprofil sig til Smilets by.

- Jeg glæder mig rigtig meget til nye udfordringer. AGF er en fantastisk spændende klub med masser af tradition. Det er en god og stor klub, der ligger i en stor by, hvor fodbold betyder meget. Jeg har spillet flere gange i Aarhus og mærket publikum og atmosfæren på stadion, og det har altid været en fornøjelse. AGF har gang i et spændende projekt, som jeg ser frem til at blive en del af, siger Atle Roar Håland.

Håland, der er noteret for en enkelt landskamp for Norge, har skrevet under på en aftale, der gælder frem til sommeren 2013.

'Øverst på ønskelisten'
Sportschefen er glad for, at aftalen med Håland er faldet på plads.

- Med tilgangen af Atle får vi en etableret spiller, der har de spillemæssige kvaliteter og erfaringen til at lede vores forsvar i Superligaen. Han har i mere end tre sæsoner holdt et meget højt niveau i OB, og er en person, der går forrest både på og uden for banen.

- Han har været øverst på Peter Sørensens ønskeliste, lige siden at det stod klart, at vi skulle finde en erstatning for Dan Thomassen, og han bliver helt sikkert en vigtig brik i vores bestræbelser på at konsolidere os i Superligaen, udtaler Brian Steen Nielsen.

Læs også: AGF-træner på jagt efter tre nye

Hos OB takker man nordmand for hans år på Fyn.

- Vi har rigtig meget at takke Atle Roar Håland for. Han har været indbegrebet af, hvad vi forbinder med professionalisme og hårdt arbejde, og han har været et fremragende forbillede for de andre spillere i truppen.

- Vi ønsker Atle al mulig held og lykke i de kommende år, for med hans indstilling er der mange gode år tilbage i hans karriere, siger adm. direktør Thomas Christensen.

Atle Roar Håland tiltræder i AGF mandag den 27. juni. Han er blevet tildelt trøje nr. 4.

0 kommentarer
Vis kommentarer