AGF-træner på jagt efter tre nye

Peter Sørensen håber at have alle på plads, inden turneringsstarten 18. juli

Hjajte Nørgaard og Peter Graulund til dagens konditest (Foto: Ole Frederiksen)
Hjajte Nørgaard og Peter Graulund til dagens konditest (Foto: Ole Frederiksen)

AGF sigter på at få tre nye i truppen i dette transfervindue - og træner Peter Sørensen ser i sagens natur gerne, at de nye er på plads, inden den århusianske traditionsklub gør come back i Superligaen med hjemmekampen mod Lyngby den 18. juli.

Men foreløbig er kun én sikker - og der er formentlig tale om den tidligere OBer, Atle Roar Håland, der enten senere i dag eller i morgen præsenteres som ny AGFer.

Peter Sørensen ville i forbindelse med århusianernes træningsstart i dag ikke direkte sætte navn på sommerens første nye i truppen - men lod dog indirekte forstå, at "det godt kunne være nordmanden", der skal afløse Dan Thomassen som har fået ophævet sin kontrakt.

- Vi får meget snart en spiller, der er rutineret og som kan lave noget på egen hånd. Og det er vort helt klare mål med alle tre nye, at det skal være spillere, som kan vinde kampe for os. Derfor handler det også om tålmodighed - at vente på de rigtige. Og skulle vi komme længere frem i transfervinduet ednd sæsonstarten er det til at leve med, fordi jeg allerede har en trup, som jeg har meget stor tillid til, siger Peter Sørensen, der nøjedes med mødeaktivitet på første arbejdsdag efter ferien.

Spillerne var nemlig sendt til konditest på Active Institut for idræt - og kommer derfor først på græs i morgen.

- Vi får testet og vurderet hvor hver enkelt står rent fysisk. Det er godt at vide, når træningen skal doseres, fastslår AGF-bossen. der bliver debutant som træner i den bedste fodboldrække.

I den fortsatte jagt på forstærkninger er sigtekornet først og fremmest indstillet på en angriber og en kantspiller, der måske også kan agere på en anden plads. Kim Aabech glippede, mens Randers´ Mikkel Beckmann og hjemvendte Tommy Bechmann er nævnt som andre muligheder.

Under alle omstændigheder er det en optimistisk AGF-træner, der er gået i gang med forberedelsesarbejdet til sæsonen.

Han forventer at se FC København som mestre igen.

- De skal gennem en stor udfordring med ny træner og mange nye spiller. Men truppen er så god, at jeg stadig ser dem i en liga for sig selv - men jeg håber da at trioen OB, Brøndby, FCM bliver i stand til at byde dem mere modstand end det var tilfældet i den forgangne sæson. Ellers er det for dårligt af dem, understreger Peter Sørensen, der ser sit eget hold som et godt bud på en placering mellem nummer seks og ni.

1 af 2 Martin Jørgensen fyrer den af på løbebåndet (Foto: Ole Frederiksen)
2 af 2 Hjajte Nørgaard og Peter Graulund til dagens konditest (Foto: Ole Frederiksen)
0 kommentarer
Vis kommentarer