AGF ophæver forsvarsspillers kontrakt

De århusianske oprykkere er blevet enig med Dan Thomassen om at ophæve forsvarsspillerens kontrakt

Dan Thomassen vil slutte sin karriere i Italien (Foto: Tobias Nørgaard Pedersen)
Dan Thomassen vil slutte sin karriere i Italien (Foto: Tobias Nørgaard Pedersen)

Dan Thomassen var i sidste sæson med til at sikre AGF oprykning til Superligaen. Men den 30-årige forsvarsspiller skal ikke være med til at etablere AGF i den bedste række.

For klubben og Thomassen er blevet enige om at gå hver til sit.

- Dan havde et brændende ønske om, at vi ophævede kontrakten, og det har vi opfyldt. Det er vigtigt for klubben, at vi ikke bliver svækket på hans position, og derfor kigger vi efter en forstærkning. Dan har været en vigtig spiller for os, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, siger AGF’s sportschef Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

Læs også: AGF-fans i sponsor-protest

Dan Thomassen forklarer om sin lyst til at ophæve kontrakten.

- Det har længe været min plan, at jeg sammen med min familie ville bosætte mig i Italien, når min fodboldkarriere var slut eller eventuelt inden da. Det seneste år har den lyst trukket mere og mere i mig. Jeg er lige blevet 30 år, og jeg vil gerne spille mine sidste fodboldår i Italien.

- Jeg synes, tidspunktet er rigtigt nu. Vi er heldigvis rykket op, og klubben er på rette vej. Jeg har haft en fin dialog med Brian Steen Nielsen, og vi fandt frem til en løsning, der passede alle, siger Dan Thomassen.

Se også: Søn af dræbt x-bokser forlænger med AGF

Den danske forsvarsspiller kigger derfor efter klub i Italien. Thomassen har tidligere spillet for Padova i støvlelandet.

0 kommentarer
Vis kommentarer