AGF'ere tvivlede aldrig på sejren

Før søndagens 1-0-sejr over Brøndby havde AGF ikke vundet i fem kampe. Men spillerne troede hele tiden på, at de ville rejse sig.

Steffen Rasmussen var aldrig i tvivl om, at AGF kunne besejre Brøndby. (Foto: Ernst Van Norde)
Steffen Rasmussen var aldrig i tvivl om, at AGF kunne besejre Brøndby. (Foto: Ernst Van Norde)

AGF-spillerne tvivlede aldrig på sejren over Brøndby i søndagens sene Superliga-kamp trods en formsvag periode med fem kampe uden fuld gevinst inden søndagens gevinst.

- Vi har holdt niveauet, vi har ikke været nervøse, vi har ikke rystet på hånden. Vi har bare knoklet på, siger AGF-målmand Steffen Rasmussen.

Han er ikke i tvivl om, hvorfor AGF'erne tilsyneladende er så svære at ryste trods en skidt periode på det seneste.

- Vi ved, hvor gode kvaliteter vi har. Vi ved, at vi har niveauet til at slå Brøndby, og det viste vi jo også i dag, siger Steffen Rasmussen.

Efter kampen gik han rundt i spillertunnelen med en fadøl i hånden og lignede en mand, der nød at have vundet over rivalerne fra Brøndby. Ligesom holdkammeraten Jerry Lucena og størstedelen af de 11.681 tilskuere.

- Det er fedt at slå Brøndby. Selv om vi ikke har vundet i en periode, har vi leveret en god arbejdsindsats. Så plejer resultaterne også at komme, og derfor har vi hele tiden troet på os selv, siger midtbaneslideren Jerry Lucena.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere