'Pjæk' koster AGF-træner licensen

For meget fravær: AGF-træneren skal gå trænernes P-licens-klasse om og må vente endnu to år på at få de endelige eksamenspapirer

Erik Rasmussen har haft for meget at se til, og derfor har han ikke kunnet passe sin træneruddannelse. Nu må han gå om. (Foto: Claus Bonnerup)
Erik Rasmussen har haft for meget at se til, og derfor har han ikke kunnet passe sin træneruddannelse. Nu må han gå om. (Foto: Claus Bonnerup)

Der har altid været mere mønsterbryder end mønsterelev over Erik Rasmussen.

I børnehaven, i fritteren og i skoletiden. Men også i den voksenskole, som han er ved at færdiggøre.

Her har hans fravær på P-licens-uddannelsen nu nået et niveau, hvor skoleinspektør Peter Rudbæk har haft sin elev til samtale på kontoret.

– Erik har haft meget om ørerne, og hans fravær har hobet sig op.

– Så jeg sagde til ham, ’at det nok var bedst, hvis han startede forfra til januar, hvor vores næste hold trænere starter op’, siger den ansvarlige for DBU’s træneruddannelse, Peter Rudbæk, til Ekstra Bladet.

Titlen som P-træner er den højeste, man kan uddanne sig til inden for DBU’s system, og på det nuværende hold er kolleger som Kent Nielsen, Carsten Broe, Auri Skarbalius og Morten Wieghorst.

Nu må Erik Rasmussen vente til januar 2012 med P-licensen.

Det har ingen betydning
Heldigvis for den karismatiske AGF-træner får det ingen betydning for hans jobsituation, at han skal gå en klasse om. Så længe han er under uddannelse, kan han træne på højeste niveau.

Føler du, at din elev har pjækket, når du har ringet ind med skoleklokken?

– Nej, det gør jeg ikke. Men han har meldt mange lovlige afbud og har også ligget syg med influenza, siger Rudbæk.

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra Erik Rasmussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere