Erik Rasmussen: Enormt frustrerende

AGF's træner, Erik Rasmussen, er meget ærgerlig over, at hans hold tre gange i de seneste fire SAS Liga-kampe har sat point til i sidste minut

Det er nærmest synligt, hvor frustreret Erik Rasmussen oplever at stå på AGFs sidelinie (Foto: Lars Møller)
Det er nærmest synligt, hvor frustreret Erik Rasmussen oplever at stå på AGFs sidelinie (Foto: Lars Møller)

Han er kendt for sin friske facon og gode humør. Men også AGF's træner Erik Rasmussen har svært ved at finde en passende grimasse efter lørdagens 1-1-kamp i Superligaen ude mod HB Køge, som udlignede i sidste minut.

- Vi spiller en dårlig anden halvleg, hvor vi bør kunne straffe HB Køge, som kommer længere frem, på kontraer. Men vi smider alt for mange bolde væk, og vores boldomgang er dårlig i anden halvleg. Så er det enormt frustrerende, at vi for tredje gang i træk lader modstanderne score to minutter inden for sidste fløjt, siger Erik Rasmussen til TV2 Sport.

Det er tredje gang i de seneste fire Superliga-kampe, at AGF lukker et mål ind i sidste minut. Lørdag gik det galt, da Jens Gjesing for anden uge i træk lavede selvmål, og de sene scoringer har i alt kostet Erik Rasmussens hold fem point.

- Det er altid svært at sige, hvorfor det sker, men vi er ikke dygtige nok i vores boldomgang og ikke skarpe nok på vores kontraer. Men hvorfor modstanderne tre gange scorer så sent, det kan jeg ikke svare på. Jeg har haft bedre dage som træner, siger Erik Rasmussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere