'Godt de gamle var med'

Stephan Petersen uddelte store roser til Martin Jørgensen og Søren Larsen

Søren Larsen var stærkt medvirkende til den vigtige AGF-sejr. (Foto: Claus Bonnerup)
Søren Larsen var stærkt medvirkende til den vigtige AGF-sejr. (Foto: Claus Bonnerup)

AARHUS (Ekstrabladet.dk)

Stephan Petersen var ikke i tvivl om den væsentligste årsag til, at AGF omsider fik den sejr, der betyder, at århusianerne også kan se frem til SAuperliga-fodbold i den kommende sæson.

Se også: Så er AGF reddet

- Godt at vi fik de to gamle tilbage. De var meget kampafgørende i dag. Martin Jørgensen viste hele sin klasse, skabte en masse ro, der smittede af på os andre. Det var meget afgørende for os, konstaterede den lynhurtige kantspiller, der også sendte en stor buket roser til Søren Larsen.

- Hver gang, at bolden kom op til ham holdt han jo fast i den. Det var rigtig flot, og det gjorde helt sikkert vores angrebsspil meget farligere, end det har været tilfældet i andre kampe, fastslog Stephan Petersen, der uden omsvøb erkender, at han har følt den seneste måned som en rigtig slem tid.

Se også: Her er AGF's værste mareridt

- Jeg har jo prøvet en nedrykning før (i 2010,red.). Derfor har vores nedtur ramt mig rigtig hårdt. Den er gået helt ind i kroppen og tiden har været et sandt mareridt, lød den ærlige melding fra hans mund.

- Nu kan vi heldigvis ånde lettet op. Og det er en dejlig fornemmelse. Men jeg synes også, at vi fortjente sejren. SønderjyskE var ikke så farlige, som de plejer at være her i Aarhus, sagde den tydeligt lettede AGFer.

0 kommentarer
Vis kommentarer