Annonce:
Annonce:

Kronprinsen: Jeg holder med AGF

Kronprins Frederik melder klart ud omkring sit tilhørsforhold i Superligaen. Danmarks kommende regent holder med AGF

Kronprins Frederik hepper på Peter Graulund, Michael Lumb og de øvrige AGF'ere. (Foto: Linda Johansen og Andreas Szlavik))
Kronprins Frederik hepper på Peter Graulund, Michael Lumb og de øvrige AGF'ere. (Foto: Linda Johansen og Andreas Szlavik))
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

De har noget at være stole af i Smilets By.

Ikke alene ligger byens fodboldstolthed, AGF, nummer 1 i Superligaen efter mange år udenfor for fodboldtoppen. Århusianerne kan også prale af, at landets tronfølger, Kronprins Frederik, nu åbent vedkender sig at være 'GF'er.

- Jeg boede jo på Marselisborg, da jeg læste i Århus. Det var kun to stenkast fra både Århus Stadion og travbanen (Jydsk Væddeløbsbane - red.). Jeg kunne høre både travbane og stadion, og det var mere sjovt at høre fra fodbolden end 'parat, start, kør' fra travbanens speaker, så en dag lod jeg mig lokke med derud. Der startede entusiasmen for AGF som et specielt fodboldhold, fortæller Kronprins Frederik i et interview med B.T.

-Entusiasmen har holdt ved, selv i den periode, hvor AGF spillede i en unævnelig liga, som ikke var Superligaen. Jeg er jo ikke bare sådan en medløbsfan. fortæller 'Frede', der ligefrem har fremturet med sin kærlighed til 'De Hvi'e' overfor FCK-bossen Flemming Østergaard.

- Nogle gange har jeg også fortalt selveste Flemming Østergaard, at jeg holder med AGF. Så kigger han forfærdet på mig, men det står jeg ved. Nu må den gode sensommer være dem vel undt. Det er i hvert fald en god begyndelse. Jeg synes, AGF har en god talentmasse, og så er det fantastisk, at klubben selv i den næstbedste række kunne være den klub, der havde tredjeflest tilskuere. fortæller Kronprinsen, der selvfølgelig hølder med AGF i lørdagens kamp mod FCK i Parken.

- Der er jeg lige ved at tro, at jeg er i byen. Er det klokken 15? Så kan jeg måske lige nå det. Jeg skal til 40 års fødselsdag om aftenen, siger Frederik.Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: