Søren Larsen reddede AGF

AaB var på vej mod sejr i Aarhus, men så steg lange Larsen til vejrs og sikrede AGF et point i mandagens superligakamp

Søren Larsen var på pletten og sikrede AGF det ene point mod AaB. (Arkivfoto: Anders Brohus)
Søren Larsen var på pletten og sikrede AGF det ene point mod AaB. (Arkivfoto: Anders Brohus)

AARHUS (ekstrabladet.dk): Søren Larsen sikrede AGF et point i det jyske opgør mod AaB, da han 13 minutter før sidste dommerfløjt headede bolden i nettet til 1-1 og dermed gav de 7762 tilskuere på Nrgi Arena noget at glæde sig over på et tidspunkt hvor frustrationen over udsigten til et nyt nederlag ellers var begyndt at brede sig.

Minuttet før Larsen slog til havde gæsternes Jeppe Curth nemlig haft en 100 procent chance for bringe AaB foran, men i helt fri position kiksede han sit forsøg på at loppe bolden over en fremstormende Steffen Rasmussen.

AaB var kommet foran allerede efter 17 minutters spil, da tremåls-skytten fra Silkeborg-kampen Nicklas Helenius igen viste, at han er skarp i øjeblikket.

Se også: TV: Er AaB-bomber offside? Se også: TV: Er AaB-bomber offside?

Liniedommerens flag var oppe, da han modtog bolden lidt ude i højre side af straffesparkfeltet, men dommer Henning Jensens fløjte forblev tavs. Og så kunne angrebstalentet banke bolden fladt over i fjerneste hjørne hos Steffen Rasmussen til 1-0-føring.

Flere scoringer blev det ikke til før pausen, selvom der var mange tilbud i begge ender i en kamp, der var både underholdende og velspillet.

Se også: SLUT: Uafgjort i Aarhus Se også: SLUT: Uafgjort i Aarhus

AaB var tæt på 2-0 efter 24 minutter, men Kasper Kusk måtte se sit kanonskud fra 25 meter prelle af på stolpen.

AGF havde dog også flere rigtig gode muligheder for at udligne. Et kanonskud fra Peter Graulund blev feberreddet af Nicolai Larsen i det nordjyske mål, mens Jeppe Curth fik generet Søren Berg så meget, at han headede over, da han fik muligheden tæt under mål efter et hjørnespark.

Se også: Kent Nielsen om AGF: De er jo ikke oprykkere Se også: Kent Nielsen om AGF: De er jo ikke oprykkere

En ærgerlig skade slog meget i stykker for hjemmeholdet.

Meget aktive Stephan Petersen måtte humpe ud med en lårskade kort før pausen efter et sammenstød med sin direkte modspiller Henrik Dalsgaard.

Osama Akharraz var hentet ud af skammekrogen og kom ind i stedet for. Et lille kvarter efter pausen satte han Nicolai Larsen på én de sværere prøver med et udmærket langskud.

Men det var dog ingenting i forhold til chance som Jeppe Curth missede i et opgør, hvor nordjydernes midtbaneslider Rasmus Würtz var sit holds bedste, mens unge Casper Sloth efter en famlende start lavede rigtig meget godt på AGFs midtbane.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere