AGF-træner: Atle er samlingspunktet

AGF-træner Peter Sørensen har sammen med sportschef Brian Steen handlet med heldig hånd

Søren Berg og Søren Larsen er offensive beviser.

Men defensivt er der så sandelig også kommet styr på tingene i Århus. Og det skyldes i høj grad hvervningen af den norske veteran Atle Roar Håland.

Han var tidligere med til at gøre OBs forsvar dirkefrit. Nu sejler målene ind i Odense, mens AGF – i modsætning til tidligere – er begyndt at forsvare med omtanke.

Så det er forståeligt, at Sørensen er meget glad for den norske klippe.

- Jeg synes generelt, at han er undervurderet som forstærkning hos os. For han betyder utrolig meget. Han er ikke mindst god til at binde forsvaret sammen, ligesom han er forudseende og udstråler ro og sikkerhed, sagde den forståeligt meget tilfredse AGF-sejr efter sejren i topkampen – den fjerde på stribe i Superligaen.

Han skred til udskiftning af Søren Larsen allerede i starten af 2. halvleg. I stedet blev David Devdariani sendt på banen.

- Søren er en stor spiller, der har spillet mange kampe – senest fuld tid i pokalkampen mod Hvidovre. Så han var ikke helt på toppen i dag. Men udskiftningen er også et udtryk for, at vi i øjeblikket har en trup med masser af muligheder. Jeg ser det i hvert fald også som en luksus, at vi ikke behøvede at bruge Casper Sloth, selvom han har vist storform på det seneste, sagde Peter Sørensen.