AGF-chef: Aabech er uprofessionel

Det var ikke Kim Aabech, der droppede AGF - det var omvendte, mener Brian Steen Nielsen

Brian Steen er ikke så imponeret af Kim Aabechs adfærd i forbindelse med kontraktforhandlinger. (Foto: Claus Bonnerup)
Brian Steen er ikke så imponeret af Kim Aabechs adfærd i forbindelse med kontraktforhandlinger. (Foto: Claus Bonnerup)

Kim Aabech sagde tidligere i dag til sporten.dk, at han oven på Lyngbys redning i Superligaen søndag syntes, at et møde med AGF om mandagen ikke kunne lade sig gøre. Og at det var en del af grunden til, at en ventet kontraktunderskrivelse nu er droppet.

Det er dog udelukkende Aabechs egen skyld, at de to parter nu er gået hver til sit, mener en ærgerlig AGF-sportschef Brian Steen Nielsen.

- Vi har forhandlet længe med Kim Aabech, og det er rigtigt, at vi var meget tæt på at lave en aftale. Men undervejs i forløbet har Kim Aabech optrådt meget uprofessionelt. Og jeg kan kun sige, at Kim Aabech ikke er en spiller, der passer til de værdier, vi har i AGF, siger Brian Steen Nielsen til Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen er Aabech flere gange udeblevet fra møder, inklusive læge tjek og kontraktunderskrivelse. Og det blev altså for meget, selv om den målfarlige midtbanespiller lignede den offensive saltvandsindsprøjtning, som det nyoprykkede Superligahold har brug for.

- Det er lidt ærgerligt, for jeg havde virkelig håbet, at vi kunne tilføre Kim Aabech som en markant forstærkning, og at vi så herefter i ro og mag kunne se på, hvad vi mangler, og hvordan markedet udviklede sig. Men sådan blev det altså ikke. Det er ærgerligt, men der var ikke noget at gøre. Vi var nødt til at sige nej, siger Brian Steen Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer