Sygdom fælder AGF-ikon

Lars Windfeld kommer ikke tilbage som koncernchef i organisationen bag bl.a. AGF. - Lars' sygdom vist sig længerevarende en antaget, siger bestyrelsesformand.

Her byder Lars Windfeldt som koncernchef velkommen til den nye træner Erik Rasmussen (Foto: ernst van Norde)
Her byder Lars Windfeldt som koncernchef velkommen til den nye træner Erik Rasmussen (Foto: ernst van Norde)

Lars Windfeld har meddelt bestyrelsen for Århus Elite A/S, at han ikke vender tilbage til stillingen som koncernchef. Århus Elite er i gang med at afsøge markedet for mulige afløsere og håber at kunne have en ny koncernchef på plads inden sommer.

- Alle i Århus Elite A/S er dybt berørte af situationen og kede af, at Lars desværre ikke vender tilbage. Århus Elite har under Lars’ ledelse gennemgået en flot udvikling, og vi har rigtig meget at takke Lars for. Desværre har Lars’ sygdom vist sig længerevarende end umiddelbart antaget, og vi er derfor blevet enige om, at han ikke skal tilbage som koncernchef i Århus Elite. Når Lars igen er rask, vil vi tage en dialog med ham om i hvilken udstrækning, vi kan benytte hans mange styrker i og omkring Århus Elite, siger Torben Bjerre-Madsen, formand for bestyrelsen i Århus Elite A/S i en pressemeddelse.

Organisationen har været forberedt på, at det kunne ske og har derfor forberedt rekrutteringen af en ny koncernchef. Det arbejde speedes nu op.

Århus Elite A/S har i nogen tid været forberedt på, at denne situation kunne opstå og havde derfor påbegyndt overvejelserne omkring rekrutteringen af en ny koncernchef. Det arbejde sættes der nu yderligere fart på med det mål, at der inden sommeren er en ny koncernchef på plads.

Indtil da varetages den daglige ledelse i Århus Elite A/S fortsat af en ledelsesgruppe bestående af vicedirektør Jørgen Noes, økonomichef Ib Grosbøl Selmann og Atletions direktør, Peter Kjærgaard. Gruppen refererer direkte til Torben Bjerre-Madsen.

Forpligtigelserne som bestyrelsesformand i AGF Fodbold varetages fortsat af bestyrelsens næstformand Jens Harmsen, mens den daglige ledelse i AGF Fodbold varetages af Jørgen Noes i tæt samspil med sportschef Brian Steen Nielsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen