Erik tager Claus Madsen med til AGF

FC Midtjyllands vice-anfører følger sin tidligere cheftræner til AGF

Trænerstaben i AGF bliver udover Erik Rasmusssen med stor sandsynlighed udbygget med Claus Madsen. (Foto: Claus Bonnerup)
Trænerstaben i AGF bliver udover Erik Rasmusssen med stor sandsynlighed udbygget med Claus Madsen. (Foto: Claus Bonnerup)

Når Erik Rasmussen overtager trænerposten i AGF efter nytår, udvider han trænerstaben med en ekstra træner-assistent.

Og manden, der slutter sig til Johnny Mølby og Erik Rasmussen, bliver FC Midtjyllands vice-anfører Claus Madsen.

- Jeg kunne godt tænke mig at blive træner, når min karriere er slut. Og jeg vil da godt arbejde med Erik Rasmussen igen en dag, siger Claus Madsen til Ekstra Bladet.

Han afviser dog samtidig ihærdigt, at det er ensbetydende med, at aftalen i AGF allerede nu er en realitet, selv om kilder i inderkredsen af AGF slår fast, at snakken omkring Claus Madsens entré i klubben har svirret længe.

- Jeg har ikke planer om at stoppe her til vinter, fastslår Claus Madsen, der har døjet med sine akillessener det meste af et år.

FC Midtjyllands sportschef, Jens Ørgaard, slår over for Ekstra Bladet fast, at han ikke har drøftet karrierestop med Claus Madsen.

Det synes dog mest af alt at være en formalitet, da FC Midtjylland sagtens kan bruge Claus Madsens løncheck på en ny spiller - eksempelvis Brian Nielsen i Vejle.