Kure slap med skrækken

AGF'eren udgik af dagens træning, men er selv fortrøstningsfuld med hensyn til at spille mod SønderjyskE på lørdag

Anders Kure udgik med et vrid i anklen, men afskriver ikke sin deltagelse i lørdagens kamp mod SønderjyskE. (Foto: Jens Dresling)
Anders Kure udgik med et vrid i anklen, men afskriver ikke sin deltagelse i lørdagens kamp mod SønderjyskE. (Foto: Jens Dresling)

Der gik formentligt nervøse trækninger gennem det meste af AGFs tilhængerskare, da meddelelsen kom om Anders Kures tidlige exit fra dagens træning.

Med de skadesproblemer århusianerne har kæmpet med i denne sæson - i særdeleshed i forsvaret - så ville en skade til den 23-årige centerforsvarer komme mere end ubelejligt.

- Banerne er meget tunge lige nu, så da jeg presser Nando Rafael kommer jeg til at træde halvvejs ned på hans fod, og min egen fod bliver hængende i græsset, og jeg får et vrid, forklarer Kure til ekstrabladet.dk og afblæser en truende panik blandt de hvidblusede tilhængere.

- Jeg har prøvet det før, hvor det var væsentligt værre. Den øm og stiv, siger forsvarspilleren og udtrykker samtidig forhåbning om, at kunne stille til start i lørdagens kamp mod SønderjyskE.

- Det er selvfølgelig svært at bedømme her kort efter, at det er sket, men umiddelbart vil jeg ikke afskrive kampen.

Kure skal ind til videre have benet oppe og is på anklen. Fredag vil skaden blive undersøgt nærmere af lægestaben.