Hyldgaard færdig i AGF

AGF's reservemålmand Morten Hyldgaard har med et par kampe på førsteholdet i Steffen Rasmussens skadesfravær ikke overbevist om, at hans kontrakt skal forlænges

Morten Hyldgaard var uheldig at blive skadet i låret i sin sidste kamp for AGF. (Foto: Lars Poulsen)
Morten Hyldgaard var uheldig at blive skadet i låret i sin sidste kamp for AGF. (Foto: Lars Poulsen)

Et par kampe på førsteholdet i Steffen Rasmussens fravær med en brækket finger har ikke overbevist AGF-ledelsen om, at reservekeeper Morten Hyldgaard skal have en ny kontrakt.

30-årige Hyldgaard forlader dermed klubben, når hans nuværende kontrakt udløber til nytår.

- Ud fra en sportslig prioritering har vi valgt ikke at forlænge aftalen med Morten, siger sportschef Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Jeg vil gerne takke Morten for den tid, han har været i klubben. Han har udført et professionelt stykke arbejde på og uden for banen og været et stort aktiv i truppen. Han er en super fyr, og jeg håber, at han kan finde en klub, hvor han kommer til at spille førsteholdsfodbold. AGF vil helt sikkert give ham de bedste anbefalinger med på vejen, siger Brian Steen Nielsen.

Hyldgaard er trods skuffelsen frisk på mere kontraktfodbold.

- Nu har jeg god tid til at finde en ny klub. Jeg har allerede nogle følere ude, og det skal nok falde fornuftigt ud, siger Hyldgaard.

- Træningen med 'Magic' (målmandstræner Maciej Wasyniuk, red.) har været helt exceptionelt god. Den vil jeg nok savne allermest, men livet går videre, og savnet vil nok blive opvejet af, at jeg finder en klub, hvor jeg kommer til at spille førsteholdsfodbold, siger Morten Hyldgaard.