Annonce:
Annonce:

Midtjyder sat på plads af AGF

Nu griner de igen i Århus: AGF er for alvor på vej tilbage i toppen af dansk fodbold efter sejr på 2-1 over FC Midtjylland

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg AGF

Publikum på NRGi Park i det sydlige Århus har med undtagelse af en sæson i 1. division skuet langt efter topfodbold de sidste mange år.

Men det er som om tingene er ved at forandre sig i landets næststørste by. Søndag blev FC Midtjylland spille- og resultatmæssigt sat på plads og sendt hjem med et 2-1-nederlag.

AGF spillede i især anden halvleg god angrebsfodbold og vandt fortjent kampen på mål af Dioh Williams og Jeremiah White i den første halvdel af anden halvleg.

Hvor første halvleg ikke havde været nogen spillemæssig smuk oplevelse, skete der for alvor noget efter pausen. I de første to minutter følte AGF'erne sig først snydt for et straffespark og siden kunne se Williams sende bolden lige forbi den ene stolpe.

Olsen reducerede til sidst
Hjemmeholdet fortsatte dog stormløbet mod Martin Heinzes mål, hvad der gav bonus nogle minutter senere, da Dioh Williams havde sidste fod på bolden efter en omgang kluddermutter i FCM's straffesparksfelt.

Den føring blev udbygget 11 minutter senere, da White fra nogenlunde samme sted sendte bolden mod mål. Den ramte en modspiller og snød dermed Heinze i målet.

AGF fortsatte presset, men i stedet for flere scoringer slog gæsterne kontra og reducerede 10 minutter før tid, da Jens Gjesings kiksede forsøg på at sparke bolden væk, i stedet gav Danny Olsen en hovedstødschance, som han ikke forpassede.

Det lykkedes dog aldrig rigtig FC Midtjylland at trykke AGF til sidst, og dermed haler Ove Pedersens tropper tre point ind på FCM og fjerdepladsen, så der nu kun er tre point op.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: