AGF-keeper skifter til lokalrivaler

Henrik Bundgaard skifter reservetilværelsen i AGF ud med en plads i buret hos sin gamle klub Aarhus Fremad.

Henrik Bundgaard vender 'hjem' til Aarhus Fremad. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)
Henrik Bundgaard vender 'hjem' til Aarhus Fremad. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)

Efter at have varmet bænk i AGF skifter reservemålmanden Henrik Bundgaard ved årsskiftet til sin gamle klub Aarhus Fremad, hvor han både skal vogte buret og fungere som målmandstræner for klubbens øvrige keepere.

- Jeg glæder mig over muligheden for at kommer tilbage til Fremad og til at blive en del af den positive udvikling klubben har været igennem de seneste tre-fire sæsoner. Der en meget spændende forårssæson vi går i møde, og jeg håber, at jeg med min ro og erfaring kan tilføre holdet en vigtig dimension i bestræbelserne på at opnå succes, siger Bundgaard til Aarhus Fremads hjemmeside.

I den 'lille' Århus-klub glæder træner Anders Gerbner over tilgangen af den rutinerede målmand.

- Henrik Bundgaard kommer fra AGF, hvor han i lang tid har trænet med fuld skrue på meget højt niveau, og derfor forventer jeg, at vi får en målmand til den afgørende forårssæson, som kan gøre en forskel, således Fremad chancer for overlevelse forhøjes. Derudover tilføres der via Henriks ankomst en masse erfaringer, som kan tilføre holdet meget i de pressede situationer, der naturligt opstår i løbet af en sæson, fastslår Gerber.

Bundgaards kontrakt i Aarhus Fremad gælder frem til udgangen af 2008.

0 kommentarer
Vis kommentarer