Krabbe forlænger med AGF

Det 19-årige forsvarstalent Frederik Krabbe har bidt sig fast i AGF's startopstilling, og det belønnes nu med en kontrakt

Frederik Krabbe scorede det første af AGF's to mål i udesejren over Viborg 12. november. (Arkivfoto: Jesper Nørgaard Sørensen)
Frederik Krabbe scorede det første af AGF's to mål i udesejren over Viborg 12. november. (Arkivfoto: Jesper Nørgaard Sørensen)

Det unge forsvarstalent Frederik Krabbe har onsdag forlænget sin kontrakt med superligaoprykkerne fra AGF.

Efter at have debuteret som bare 17-årig for et par sæsoner siden, har den nu 19-årige Krabbe dette efterår tilspillet sig en plads i startopstillingen som højre back under Ove Pedersens ledelse.

Den nye kontrakt løber tre et halvt år.

- Det vigtigste for mig er, at Frederik har gjort sig fortjent til en ny og bedre kontrakt. Han er inde i en rivende udvikling og er en spiller, som vi forventer os meget af. Han har taget det første skridt med sine overbevisende præstationer i Superligaen i dette efterår og udtagelsen til U21-landsholdet, men han har stadigvæk meget at lære, og vi vil have fuld fokus på yderligere at udvikle det store potentiale, han besidder, siger sportsdirektør Brian Steen Nielsen.

Krabbe selv har ikke selv været i tvivl om, at AGF er den rette klub for ham at viderudvikle sig i.

- Jeg er meget glad for at være i AGF, så der var ikke den mindste betænkningstid. Tre et halvt år er selvfølgelig lang tid, men AGF er en fantastisk klub og det helt rette sted for mig, siger Frederik Krabbe.

Indtil videre er det blevet til 52 kampe for klubbens bedste mandskab.

0 kommentarer
Vis kommentarer